Меню

Избрани новини

Клюкарник

Изплува шокираща версия за смъртта на актьора Ангел Генов в Лондон

Алкохол и наркотици в дъното на загадката

 

Загадката около трагичният край на 43-годишния актьор Ангел Генов, който потресе България, е на път да се разплете.

Синът на актрисата от „Сълза и смях“ Нели Монеджикова беше открит мъртъв в лондонския си апартамент миналия понеделник.

 

Версиите за смъртта на българина не са една или две, като до момента все още не е ясно какво точно е причинило смъртта му, което доведе и до втора аутопсия.

Преди да бъде открит мъртъв Ангел два дни не отговарял на повикванията и затова приятелите му се принудили да потърсят полиция и да разбият вратата на жилището му.Според една от версиите, която се тиражира, британските медици са излезли със заключение, че младият актьор е издъхнал от тежка интоксикация на организма след запой - нещо, което семейството му отказва да приеме.

 

Близки до покойния обаче казват, че той често е злоупотребявал с алкохол, понякога приемал и наркотици.

"Пиеше много, особено в последните години", свидетелстват негови колеги. „Прави опити да спре, обаче наскоро пак се връща към чашката. Фамилна предопределеност...“

 

Няма данни да е бил заразен и с COVID-19.

 

Ангел Генов не успява да доживее дори възрастта на баща си – Антоний Генов, един от най-красивите и талантливи родни актьори, който си отива на 56 след тежка депресия.

 

Неговата съдба е от най-тъжните в гилдията. От края на 70-те Генов-старши влиза от филм във филм, като блестящият му старт е в "Записки по българските въстания", където играе Панайот Волов. Той е Велизарий в "Хан Аспарух", д-р Банков в „Адаптация“, Владимир Расате в „Борис Първи“.

 

Има няколко престижни отличия, както за дебюта си като Панайот Волов, така и „Златна роза” за участието си в „Те надделяха” на Киран Коларов.

В началото на новия век обаче, киното напълно несправедливо и обидно затваря вратите си за Антоний Генов и той дави мъката си в алкохол, като налага дистанция между себе си, колегите и публиката.

 

Явно към алкохола години по-късно се пристрастява и сина му, твърди Уикенд.

Антоний Генов бе любимец на българската публика, а най-вече на нежната половина. Мургав, строен, с кадифен глас и топъл поглед, той караше ученичките да тръпнат и да щурмуват гримьорната му.

 

Техният идол обаче се оказа удивително моногамен и до последно не се раздели с жената на живота си - Нели Монеджикова, с която са състуденти от ВИТИЗ. И ако в "Ол Инклузив" нейната героиня Евдокия, е готова да даде шанс на нов мъж, в живота си актрисата остава завинаги свързана със съпруга си Антоний.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза