Меню

Избрани новини

Фен зона

Спрягат Тодор от „Татковци“ за новия Стефан Данаилов! (видео)

Павел Иванов бил сред любимците на Мастера

 

Конкурентна е средата сред изгряващите актьори в телевизионното кино, а съревнованието става все по-оспорвано.

 

Те са млади, секси, напористи и с изключителен хъс атакуват челните позиции на зрителските класации по харесване. Покрай сериалите са постоянно на екран и феновете следят всяка тяхна стъпка извън обсега на камерите.

 

Сред отличниците, които носят маршалски жезъл във войнишката си раница, е новият Стефан Данаилов Павел Иванов.

 

Кадърът на Народния театър, когото публиката гледа всяка делнична вечер като ветеринарния лекар Тодор в „Татковци" по Би Ти Ви, принципно отрича възможността на този етап да бъде сравняван със своя професор от НАТфИ3, въпреки че Ламбо е на неговите години, когато се впуска в приключението „На всеки километър".

 

Разликата е, че първата родна екшън сага се излъчва само в два сезона, докато ситкомът ще върви до началото на май 2022 г.

 

Павел прилича на Мастера не само по ръст и чар в младенческия му период, но и по работохолизъм.

 

Като достоен възпитаник на Стефан Данаилов, снажният младеж не спира да се труди снимките за „Татковци" са от тъмно до тъмно. 12 часа на терен, 12 часа почивка и отново влиза в действието, което се случва на три етажа с площ от 2000 квадратни метра в сграда от 1903 година.

 

Павел обаче споделя, че е истински щастлив в маратона от ангажименти. Така е свикнал от дете.

 

А новината, че Стефан Данаилов взима клас от есента, действа като допинг на Иванов. Още на изпитите Ламбо е категоричен Павел е не само хубавец, но проявява и всички данни да бъде лидер.

 

От първи курс Иванов възприема професионалната философия на Стефан Данаилов - никакво спиране, трябва да се опита от всичко и хич да не ти пука какво ще кажат хората.

 

Неслучайно Мастера го вика в последния си спектакъл „Актрисата". Покрай репетициите и постановката Павел е постоянно с преподавателя си - и когато Стефан Данаилов пада и чупи крака си, и после, когато няколко пъти влиза в болницата преди фаталния край. Всъщност Павел е последният любимец на своя професор, пише „Галерия“.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза