Меню

Разцъкай

Сериалите през октомври: Завръщането на "Локи", живот след смъртта и новият "Люпен" (трейлъри)


„Сияйна долина“ (Shining Valley)

Идеален вариант за тези, които жадуват за нещо наистина необичайно. Комедията на ужасите „Сияйна долина“ от Starz е скритото бижу на този есенен сезон, в който вече липсват хитове. Главният герой на сериала, писателката Патриша Фелпс (звездата от „Приятели“ Кортни Кокс), преминава през класическа криза на средната възраст: отношенията й със съпруга й не вървят добре, книгата й не се пише лесно, взаимното разбирателство с децата й е изгубено завинаги и безвъзвратно. В опит да започнат нова глава в живота, Патриша и семейството й се преместват в старо имение, разположено в провинциален град. За ужас на жената, къщата се оказва обитавана от зли призраци, които само тя може да види. Шоурънър на "Сияйна долина" е Диърбла Уолш ("Борджиите", "Конспирацията на сестрите Гарви"). В допълнение към Кортни Кокс, в сериала можете да гледате още носителката на „Оскар“ Мира Сорвино. Вторият сезон ще се състои от осем епизода, като първият ще бъде излъчен на 14 октомври по Starz. 7/11

Ето най-интересното от стрийминг платформите през месеца

 

Есенното филморазпространение е приятно със своята наситеност, но не може да се каже същото за сериалната индустрия, вината за чийто спад е стачката на сценаристите.

 

Протестите им са причина редица проекти да бъдат паузирани за неопределен период, а излизането на други беше спешно отложено за по-удобни дати. 

 

Но има добра новина: стачката вече е в историята, което означава, че много скоро светът на сериалите от стрийминга ще се върне към обичайния си ритъм на съществуване.

 

Октомврийската програма все пак ще зарадва зрителите с няколко премиери и продължения на любимите сериали.

 

В галерията по-горе сме събрали трейлъри от селекцията на LifeOnline.bg с най-интересното за месец октомври.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар