Меню

Разцъкай

Сериалите през октомври: Завръщането на "Локи", живот след смъртта и новият "Люпен" (трейлъри)


„Зареждане“ (Upload)

Поредният незаслужено лишен от зрителско внимание сериал, който има шанса да „блесне” на фона на внезапната пауза. Научно-фантастичната комедия „Зареждане“ се развива в близко бъдеще, където всеки има шанса да продължи живота си дори след смъртта – макар и дигитално в симулиран рай, който не прилича на нищо повече от скъп курорт. Главният герой Нейтън (Роби Амел) умира при мистериозни обстоятелства и след това се влюбва в момиче Нора (Анди Ало), която става негов ангел-пазител във виртуалния рай. Уви, връзката между двамата е обречена, но странната смърт на Нейтън преследва Нора. Момичето предприема независимо разследване, което я довежда до шокиращи заключения. Третият сезон ще се състои от осем епизода, като пилотният ще бъде излъчен на 21 октомври по Amazon Prime Video. 5/11

Ето най-интересното от стрийминг платформите през месеца

 

Есенното филморазпространение е приятно със своята наситеност, но не може да се каже същото за сериалната индустрия, вината за чийто спад е стачката на сценаристите.

 

Протестите им са причина редица проекти да бъдат паузирани за неопределен период, а излизането на други беше спешно отложено за по-удобни дати. 

 

Но има добра новина: стачката вече е в историята, което означава, че много скоро светът на сериалите от стрийминга ще се върне към обичайния си ритъм на съществуване.

 

Октомврийската програма все пак ще зарадва зрителите с няколко премиери и продължения на любимите сериали.

 

В галерията по-горе сме събрали трейлъри от селекцията на LifeOnline.bg с най-интересното за месец октомври.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар