Меню

Разцъкай

Сериалите през октомври: Завръщането на "Локи", живот след смъртта и новият "Люпен" (трейлъри)


„Позлатената епоха“ (The Gilded Age)

Сюжетът на новия проект на Сали Ричардсън-Уитфийлд (“Време за победа: Възходът на династията Лейкърс”) се развива през 1882 г., по време на военния конфликт между Севера и Юга. Главният герой, дъщерята на северния генерал, Мариан Брук (Луиз Джейкъбсън), е принудена да се премести при далечни роднини, местни южняци, които упорито не могат да приемат новия начин на живот. В компанията на нов приятел, Мариан постепенно изследва света на богатите бели хора, в който толкова отчаяно мечтае да се впише. С развитието на събитията обаче Мариан започва да се съмнява в своите вярвания. „Позлатената епоха“ е рядък представител на жанра „костюмна драма“, който засяга и темата за расовата дискриминация, силно социален проблем за Съединените щати. Шоуто на Ричардсън-Уитфийлд може да се нарече достоен заместител на покойния „Великият“, който също се върти около млада жена, усвоила нравите на аристократичното общество. Вторият сезон ще се състои от девет епизода, като първият ще бъде пуснат на 30 октомври по HBO Max. 4/11

Ето най-интересното от стрийминг платформите през месеца

 

Есенното филморазпространение е приятно със своята наситеност, но не може да се каже същото за сериалната индустрия, вината за чийто спад е стачката на сценаристите.

 

Протестите им са причина редица проекти да бъдат паузирани за неопределен период, а излизането на други беше спешно отложено за по-удобни дати. 

 

Но има добра новина: стачката вече е в историята, което означава, че много скоро светът на сериалите от стрийминга ще се върне към обичайния си ритъм на съществуване.

 

Октомврийската програма все пак ще зарадва зрителите с няколко премиери и продължения на любимите сериали.

 

В галерията по-горе сме събрали трейлъри от селекцията на LifeOnline.bg с най-интересното за месец октомври.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати