Меню

Разцъкай

Сериалите през октомври: Завръщането на "Локи", живот след смъртта и новият "Люпен" (трейлъри)


„Люпен“ (Lupin)

Легендарният френски франчайз за благородния разбойник Арсен Люпен също получи своя сериен вариант. Проектът е разработен от стрийминг компанията Netflix, а благодарение на естествения чар на изпълнителя на главната роля, звездата от комедията „1+1” Омар Си, сериалът бързо спечели верни почитатели. В третия сезон се очаква Арсен отново да се опита да открадне безценно бижу – било то произведение на изкуството или рядък диамант. Подобно на "Чъки", "Люпен" е напълно адаптиран към съвременните реалности, има високоскоростен ритъм и спокоен тон на разказване в стила на класическите филми на Стивън Содърбърг. Третият сезон ще се състои от пет епизода, първият епизод беше пуснат на 6 октомври в Netflix. 3/11

Ето най-интересното от стрийминг платформите през месеца

 

Есенното филморазпространение е приятно със своята наситеност, но не може да се каже същото за сериалната индустрия, вината за чийто спад е стачката на сценаристите.

 

Протестите им са причина редица проекти да бъдат паузирани за неопределен период, а излизането на други беше спешно отложено за по-удобни дати. 

 

Но има добра новина: стачката вече е в историята, което означава, че много скоро светът на сериалите от стрийминга ще се върне към обичайния си ритъм на съществуване.

 

Октомврийската програма все пак ще зарадва зрителите с няколко премиери и продължения на любимите сериали.

 

В галерията по-горе сме събрали трейлъри от селекцията на LifeOnline.bg с най-интересното за месец октомври.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар