Меню

Разцъкай

Сериалите през октомври: Завръщането на "Локи", живот след смъртта и новият "Люпен" (трейлъри)


„Уроци по химия“ (Lessons in Chemistry)

Базиран на едноименния бестселър от Бони Гармус, „Уроци по химия“ проследява живота на талантливата учена и водеща Елизабет Зот (Бри Ларсън), известна като една от женските икони на 50-те години. Шоуто, създадено от американеца Лий Айзенбърг („Добри момчета“), по-специално, говори за борбата на Зот с патриархалните основи на Америка от миналия век, чиято система буквално не й позволява да работи в лаборатория и да публикува научни трудове. Решението на проблема идва внезапно: Зот започва да прокарва възгледите си по телевизията, където е наета като нова водеща. Първият сезон ще се състои от осем епизода, първият епизод ще бъде пуснат на 13 октомври по Apple TV+. 6/11

Ето най-интересното от стрийминг платформите през месеца

 

Есенното филморазпространение е приятно със своята наситеност, но не може да се каже същото за сериалната индустрия, вината за чийто спад е стачката на сценаристите.

 

Протестите им са причина редица проекти да бъдат паузирани за неопределен период, а излизането на други беше спешно отложено за по-удобни дати. 

 

Но има добра новина: стачката вече е в историята, което означава, че много скоро светът на сериалите от стрийминга ще се върне към обичайния си ритъм на съществуване.

 

Октомврийската програма все пак ще зарадва зрителите с няколко премиери и продължения на любимите сериали.

 

В галерията по-горе сме събрали трейлъри от селекцията на LifeOnline.bg с най-интересното за месец октомври.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар