Меню

Разцъкай

Сериалите през октомври: Завръщането на "Локи", живот след смъртта и новият "Люпен" (трейлъри)


„Знамето ни значи смърт“ (Our Flag Means Death)

През последните години филмите на новозеландския режисьор Тайка Уайтити ("Тор: Рагнарок") не предизвикаха възторг у критиците, новата му комедия "Следващият гол е последен" беше напълно унищожена. Тази тенденция обаче не засегна сериалите, създадени с участието на режисьора. Подобно на „Какво правим в сенките“ (What we do in the shadows), „Знамето ни значи смърт“ остава една от най-високо оценените комедии в американската телевизия. Шоуто се развива през 1717 г. Главният герой, благородният аристократ Стийд Бонет (Рис Дарби), решава да се откаже от стабилния живот във висшето общество заради мечтата да стане пират. Въпреки това, когато Стийд се сблъсква с гръмотевицата на всички морета, Черната брада (Уайтити), става ясно, че главният герой е твърде мекушав и човечен за морски разбойник. Вторият сезон ще се състои от десет епизода, като първият епизод вече е наличен от 6 октомври по HBO Max. 11/11

Ето най-интересното от стрийминг платформите през месеца

 

Есенното филморазпространение е приятно със своята наситеност, но не може да се каже същото за сериалната индустрия, вината за чийто спад е стачката на сценаристите.

 

Протестите им са причина редица проекти да бъдат паузирани за неопределен период, а излизането на други беше спешно отложено за по-удобни дати. 

 

Но има добра новина: стачката вече е в историята, което означава, че много скоро светът на сериалите от стрийминга ще се върне към обичайния си ритъм на съществуване.

 

Октомврийската програма все пак ще зарадва зрителите с няколко премиери и продължения на любимите сериали.

 

В галерията по-горе сме събрали трейлъри от селекцията на LifeOnline.bg с най-интересното за месец октомври.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар