Меню

Разцъкай

Сериалите през октомври: Завръщането на "Локи", живот след смъртта и новият "Люпен" (трейлъри)


„Падението на дома на Ашър“ (The Fall of the House of Usher)

Един от най-известните създатели на хоръри на нашето време Майк Фланаган е подготвил изненада за зрителите за Хелоуин. „Падението на дома на Ашър“, подобно на „Свърталище на духове“ (The Haunting of Hill House), е базиран на легендарния готически роман. Имаше момент, в който работата на Едгар Алън По беше многократно прехвърляна на големия екран, но все още никой не е успял да надмине оригиналния филм от 1960 г. Въпреки това, според самия Фланаган, неговата версия на „The Fall of the House of Usher“ ще се превърне в своеобразна комбинация от няколко истории на американския поет и писател. Сюжетът се пренася в наши дни. Главният герой, ръководителят на голяма фармацевтична компания, Родерик Ъшър (Брус Грийнууд), се опитва да изкупи своите грехове от миналото, от което, както често се случва, децата му започват да страдат. Първият сезон ще се състои от осем епизода, първият епизод ще бъде пуснат на 13 октомври по Netflix. 8/11

Ето най-интересното от стрийминг платформите през месеца

 

Есенното филморазпространение е приятно със своята наситеност, но не може да се каже същото за сериалната индустрия, вината за чийто спад е стачката на сценаристите.

 

Протестите им са причина редица проекти да бъдат паузирани за неопределен период, а излизането на други беше спешно отложено за по-удобни дати. 

 

Но има добра новина: стачката вече е в историята, което означава, че много скоро светът на сериалите от стрийминга ще се върне към обичайния си ритъм на съществуване.

 

Октомврийската програма все пак ще зарадва зрителите с няколко премиери и продължения на любимите сериали.

 

В галерията по-горе сме събрали трейлъри от селекцията на LifeOnline.bg с най-интересното за месец октомври.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар