Меню

Разцъкай

Сериалите през октомври: Завръщането на "Локи", живот след смъртта и новият "Люпен" (трейлъри)


„Чъки“ (Chucky)

Култовият франчайз на ужасите, добре познат на децата от 90-те години, се сдоби със собствен сериен римейк, който за всеобща изненада оцеля до третия си сезон. Заслужава да се отбележи, че поредицата Чъки не само адаптира сюжета на Child's Play към нова реалност, но и преосмисля филма, режисиран от Том Холанд. Главният герой на "Чъки" - Джейк Уилър (Закари Артър) - се оказва в трудна житейска ситуация след смъртта на своя родител. Единствената му утеха в света на бездушните възрастни е куклата Чъки, купена от баща му от битпазара. Във филма Чъки е не само маниакален убиец, но и умел манипулатор, който бавно, но сигурно изгражда стени между Джейк и семейството му. Третият сезон ще се състои от осем епизода, като първият епизод беше излъчен на 5 октомври по Syfy. 2/11

Ето най-интересното от стрийминг платформите през месеца

 

Есенното филморазпространение е приятно със своята наситеност, но не може да се каже същото за сериалната индустрия, вината за чийто спад е стачката на сценаристите.

 

Протестите им са причина редица проекти да бъдат паузирани за неопределен период, а излизането на други беше спешно отложено за по-удобни дати. 

 

Но има добра новина: стачката вече е в историята, което означава, че много скоро светът на сериалите от стрийминга ще се върне към обичайния си ритъм на съществуване.

 

Октомврийската програма все пак ще зарадва зрителите с няколко премиери и продължения на любимите сериали.

 

В галерията по-горе сме събрали трейлъри от селекцията на LifeOnline.bg с най-интересното за месец октомври.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар