Меню

Избрани новини

Клюкарник

Рогоноска! Хубавата Жаси от „Сделка или не“ хванала мъжа си в изневяра три пъти (снимка)

След третата изневяра блондинката претръпнала и се примирила с полигамния манталитет на неверния си съпруг от арабски произход

Едно от най-емблематичните лица на несъществуващата вече теле игра „Сделка или не“ асистентката Жаси се оказа склонна на компромиси съпруга.

Жасмина Тошкова, вече Маджид, е хващала поне три пъти съпруга си Ариф Маджид в изневяра, като единият път – дори на калъп, твърди „Галерия“. 

Въпреки унизителните ситуации, Жаси покорно прощавала на неверния си мъж и вместо с развод, го дарявала с деца.

Двамата са заедно от около седем години и докато сириецът я държал доста изкъсо и ограничил дори срещите й с приятелки, той самият редовно разнообразявал сексуалния си живот, твърдят запознати.

Първият път, когато го изловила в крачка, Жаси му вдигнала луд скандал и си събрала багажа. Само ден по-късно обаче се върнала и повече не отворила дума по темата.

При втория случай моделката буквално хванала благоверния си на калъп с друга в офиса му и отново се изнесла от дома им, като този път раздялата продължила по-дълго.

Тогава обаче Жасмина разбрала, че е бременна с третото им дете и конфузната ситуация останала в миналото.

След третата изневяра блондинката претръпнала и се примирила с полигамния манталитет на неверния си съпруг от арабски произход.

Не е за пропускане и факта, че съпругът на Жаси е несметно богат и лукса, в който тъне блондинката също си казва своето.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза