Меню

Избрани новини

Клюкарник

Криско изкупва греховна изневяра с екскурзия до Милано!

Снимка: Инстаграм

Рапърът завел любимата си в модната столица на крилете на нискотарифен самолет

Последен шанс е дала стюардесата Цвети Петрова на рапъра Криско, писа „Галерия“. Двамата са били разделени преди няколко седмици, след като „добри приятелки“ й снесли информацията, че гаджето й кръшка с колежка от музикалните среди.

Седмица след като Цвети му била шута, Криско дошъл на вратата й с подвита опашка, оплакала се пред приятелки стюардесата. Рапърът я помолил за последен шанс, като я омилостивил с два билета до Милано и шопинг терапия.

Имайки предвид практичния характер на габровеца, билетите били за нискотарифна компания, чийто самолети хвърчат до модната столица за 30-40 лева на посока.

Изневерите на Криско обаче не били най-големият проблем във връзката им. Цвети приемала звездния му статут и била наясно, че рапърът никога няма да бъде само неин.

Това, което я вбесявало, била пословичната му стиснатост.

Както неведнъж е споменавано, стюардесата периодично се оплаква пред приятелки каква скръндза е Криско. За 2-те години, през които са заедно, продуцентът нито веднъж не я завел на почивка на свои разноски. Цвети чинно си плащала самолетните билети и нощувките, че даже и вечерите по ресторантите, ако сметката надмине планираните разходи от страна на габровеца.

Затова Петрова била крайно учудена, когато Криско я изненадал с почивка в Милано, учудването й обаче изтекло в тоалетната чиния щом разбрала, че ще се тъпче с масовите туристи и гастарбайтери в „лоукост“ самолета.

За капака се оказало, че рапърът не поел разхода за багаж, който предвидливо бил „забравил“ да плати, оставяйки резервацията само с ръчен багаж.

Заради изневерите си, Криско получил последно предупреждение от любимата, която го заплашила, че ще го изостави и следваща прошка няма да има.

Междувременно излезе новата песен на Криско, която му донесе куп критики.  Парчето „Незаменим“ е ревлива боза писана за треторазряден изпълнител, който очевидно е отказал да я изпее, а композиторът я е харизал на габровеца без пари.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати