Меню

Избрани новини

Звездите

Принц Хари ходил на врачка за да разбере повече за смъртта на принцеса Даяна

Гадателката предрекла гибелта на майка му много по-рано

 

Принц Хари се обърнал към екстрасенса Сали Морган, за да разбере подробности за гибелта на майка му, принцеса Даяна. 

 

Според Mirror това се казва в книгата на самата Морган "Тайният дух".

 

В книгата си Сали Морган, бивш лична гадателка на принцеса Даяна, казва, че принц Хари се е обърнал към нея за помощ. Според медиума тя се запознала с принца, когато той бил само на седем години, а много години по-късно разтревоженият Хари се приближил до нея на парти с думите „Ти познаваше майка ми“.

 

Сали Морган пише, че разговорът с принца се е състоял осем години след срещата на парти и е продължил около 45 минути. Хари се обади на окултиста, за да попита:

 

"Какво мислиш за това как почина майка ми?" Според Морган по този начин Хари е искал да се справи с психологическата травма.

 

 

Медиумът му каза, че е предсказала трагичната смърт на принцеса Даяна много преди автомобилната катастрофа през 1997 г. В подкрепа на думите си жената посъветвала принца да разговаря с по-голямата сестра на майка си, лейди Сара Маккоркодейл, с която успяла да сподели прогнозата.

 

По време на телефонния разговор тя направила прогноза и за самия принц: Морган казала, че Хари ще се ожени за брюнетка, с която ги очакват „тъмни времена“, но въпреки трудностите двойката ще преживее всичко и ще срещнат старостта заедно.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати