Меню

Избрани новини

Звездите

Нова версия: Майкъл Джексън посегнал на живота си заради принцеса Даяна (видео)

Певецът изпаднал в дълбока депресия след смъртта й

 

Принцеса Даяна се оказва един от най-големите блянове на Майкъл Джексън.

 

Нещо повече - покойната херцогиня на Уелс бележи живота му фатално, до неговата смърт през 2009 година. Въпреки че на пръв поглед двамата изглеждат като несъвместима комбинация, Даяна и Майкъл Джексън всъщност са свързвани от близко приятелство.

 

Първата им среща била "напрегната". Те се видели по време на концерта на Майкъл в Лондон през 1988 г., като Даяна била в компанията на съпруга си принц Чарлз.

 

Първата им среща била и последна.

 

Принцесата обожавала музиката на Майкъл и двамата имали силно влияние и желание да "разпространяват мир по света". Джексън бил толкова изнервен, преди да срещне Даяна премахнал "Мръсната Ди" (Dirty Diana) от списъка с песни, които трябвало да изпълни.

 

Той силно се притеснявал, че ще бъде неловко да пее тази песен пред член на кралското семейство, но Даяна чула за това и му казала да не го прави. Защото това било едно от любимите й парчета.

 

 

Според публиката, Даяна танцувала постоянно по време на концерта, а Чарлз седял. След тази среща, връзката между Даяна и Майкъл прераснала в крепко приятелство:

 

"Бяхме много близки, често се чувахме по телефона. По това време все още бях женен за Лиза Мари и Даяна обикновено ми се обаждаше през нощта или в три сутринта. Говорехме с часове, тя ми говореше за децата си, за журналистите", казва Майкъл пред германските медии през 1999 г.

 

Те остават приятели до смъртта на принцеса Даяна и когато Майкъл разбира, че е мъртва, се разплакал от скръб. Толкова се депресирал, че дори отменил турнето си. И когато се върнал на сцената, посвети първите си думи на нея: 

 

"Даяна, обичам те. Блестиш и ще светиш завинаги, защото си истинска принцеса на сърцата".

 

Трагедията с Ди го бележи до края на живота му. А според някои тъгата по нея вероятно го е тласнала към депресията, довела до фаталния му край, пише "Разкрития".

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза