Меню

Избрани новини

Звездите

Скандалите между „Короната“ и кралското семейство продължават! (видео)

Пети сезон се очаква през ноември догодина

 

Създателите на сериала "Короната" отново успяха да разгневят кралското семейство и по-конкретно принц Уилям.

 

Оказа се, че буквално на 800 метра от спалнята на херцога на Кеймбридж в двореца Кенсингтън е бил заснет известен скандален момент от живота на майка му лейди Ди.

 

Сценаристите пресъздадоха вечерта, когато принцеса Даяна, изиграна от 31-годишната австралийска актриса Елизабет Дебики, наруши кралския протокол, като за отмъщение облече тясна черна рокля с голи рамене, след като принц Чарлз призна за изневярата си по телевизията.

 

Епизодът е заснет в най-скъпия квартал на Лондон Кенсингтън Гардънс, където лейди Ди отиде на вечеря в художествената галерия Serpentine през 1994 г. Мястото се намира на 800 метра от спалнята на принц Уилям и се вижда ясно от прозореца.

 

Близки до кралското семейство твърдят, че Уилям би бил "разярен", ако разбере за това.

 


 

"Те биха могли да пресъздадат тази сцена навсякъде, но предпочетоха да изберат място, което Уилям да вижда от прозореца на спалнята си", каза близък до принца.

 

"Само си представете, ако го е видял. И възниква въпросът как са успели да получат разрешение за снимане на филм в кралския парк, от което кралското семейство, меко казано, не е много доволно.

Но още по-изненадващ е фактът, че на "Короната" беше разрешено да снима в парка до къщата на Уилям“, продължи източникът.

 

Петият сезон на сериала ще бъде посветен на такива чувствителни теми като развода на принц Чарлз и Даяна, скандалното ѝ интервю с Мартин Башир през 1995 г., автомобилната катастрофа и периода след смъртта на принцесата на Уелс.

 

Кралското семейство е раздвоено и реакциите им са разнополюсни, но с напредване към драматичните събития от 90-те години на миналия век отношението на Кралицата със сигурност ще се изостри.

 

Netflix обявиха, че сезон 5 ще е на екран през ноември 2022.г. А ролята на кралица Елизабет II през новия сезон ще играе Имелда Столтън. 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза