Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Подигравка на съдбата! Това ли е българската Княгиня Калина? (снимки)

Дъщерята на Симеон уплаши с вида си гости в Мадрид

България отдавна не е царство от приказките, царя ни не се вписва в образа на нито един приказен герой, повече прилича на анимационен, и то от тия, кофти образите с двойна употреба.

Да не говорим, че царството задължително трябва да си има принцеса, поне една. При нас обаче съдбата сякаш ни се присмива, не стига че ни е отнела гордостта да си имаме цар, ами ни е дала нещо странно за „принцеса“.

Съдбата явно е била заета да оправя кашата от „Мюнхенското клане“ през 1972 за да обърне внимание на това, което се ражда в Мадрид на 19 януари същата година.

Сега на дневен ред идва въпросът - Какво се случва с княгиня Калина?


Болна и направо плашеща изглежда единствената дъщеря Калина на Симеон Сакскобургготски в последно време, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

При последната си публична поява на заупокойна литургия, тя буквално ужаси с вида си гостите на Хуан Карлос I, който отбеляза 25 години от смъртта на своя баща заедно с близки и приятели.

Въпреки че всички кралски особи бяха облечени в черно, Калина приличаше по-скоро на плашеща вещица. Сплетената на плитки оредяла коса българската княгиня бе покрила с шал от черен тюл, а очите й бяха скрити зад цветни огледални очила с кръгла форма.

Този вид някои режисьори в киното използват за олицетворяване на смъртта.

За все по-странната форма на нейния нос няма да говорим, само можем да се чудим на какво се дължи и защо не е потърсила все още помощ. 

Калина е пето дете и единствена дъщеря на последния български цар Симеон II и царица Маргарита. От години се мълви, че тя има сериозни проблеми.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати