Меню

Избрани новини

Афиш

Класация! Най-добрите режисьори и техните най-лоши филми

Дори и най-успешните понякога се провалят

Портът на Business Insider (BI) класира най-лошите филми, продуцирани от едни от най-успешните режисьори. Публикацията се основава на оценките в агрегатора на рецензии Rotten Tomatoes, науи репортер на LifeOnline.bg.

За своя списък, BI избира 45 режисьори, които са наричани майстори на занаята от критиците. В резултат на това в класацията на изданието влизат 44 филма.

От портала изключват онези режисьори, чиито филми нямат положителни рейтинги по-ниски от 70% в Rotten Tomatoes. Например "най-лошия" филм на Стенли Кубрик "Широко затворени очи" има положителен рейтинг 74%.

BI изяснява, че потребителите и критиците в Rotten Tomatoes смятат за най-лоша лента „Отвлечен“ (Abduction) от 2011 на Джон Сингълтън. Рейтингът му там е 4%. Сингълтън също е известен като режисьор на филма "Бързи и яростни" от 2003 г.

На второ място с рейтинг от 10% е филма на Франсис Форд Копола "Супернова" от 2000 г. Петтицата затваря неуспешниq филм "Четири стаи" на Куентин Тарантино заснет през 1995 година. В Rotten Tomatoes той получава 14%.

Най-добър от провалите се филми на известни режисьори според портала BI е Biutiful на Алехандро Гонсалес Иняриту. Лентата е пусната през 2009 г., рейтингът й е 65%.

В списъка също влизат филмът на Стивън Спилбърг от 1991 г. "Хук", "Добра година" заснет през 2006 г. от Ридли Скот, "Плажът" на Дани Бойл от 2000 г. и "Дюн" от Дейвид Линч.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати