Меню

Избрани новини

Пикантерии

Папи Ханс посрещна Нова година във Варна! Излъга, че правил три часа „кекс“! (снимка)

Хвали се, че за малко щял да изпусне настъпването на 1 януари

Константин Трендафилов известен с прозвището Папи Ханс е посрещнал новата 2019 година във Варна, научи репортер на LifeOnline.bg от свой източник.

Пеещият писател и риалити герой обаче не е избрал случайно дестинацията, той е бил ангажиран като водещ на празничното парти в един от най-луксозните хотели на морската столица, където е бил зает до полунощ.

Малко след като се чукнал за наздраве с резонното „За много години!“ с гостите в заведението, Коцето се запътил към площада пред катедралата, където на сцената се изявява неговия приятел от Вип Брадър 2018 Атанас Колев

На следващия ден Папи гордо се похвали „С много секс започна новата 2019 г. Желая на всички вас същото“, а ние се чудим от какъв пол е бил партньорът на дългокосия левент, за чиято сексуалност отдавна се води горещ спор.

Не се уточнява и бройката на участниците в новогодишната вакханалия на Трендафилов, но по негови думи, креватните му изяви продължили три часа.

Тук обаче хващаме "майстора на бързия преразказ" в лъжа.

Той твърди, че щял да пропусне новата година заради интимното си занимание, но както вече разкрихме явно Папи послъгва, защото от 20:00 до полунощ е бил ангажиран да забавлява варненския елит, а не както той твърди да прави три часов сеанс между чаршафите.

В заключение на самохвалството си Коцето обещава на невръстните си последователи, че ще опише секс преживяванията си в книга.

Папи Ханс на работа в новогодишната нощКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати