Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мъжът до бившата жена на Васил Драганов отговори на лъжите изречени от звездата на "Комиците"!

Ресторантьорът Борислав Манов опроверга думите на бившият съпруг на Андреа Андреева

 

"Ситуацията с Васил Драганов ескалира много грозно! Ще се изразя по-брутално - не смятам, че трябва да си вадим кирливите ризи пред децата." Сподели пред столичен ежедневник ресторантьорът Борислав Манов.

 

Той е мъжът, който подкрепя Андреа Андреева в тези тежки за нея месеци.

 

Миналата седмица бившата половинка на актьора Васил Драганов излезе с опровержение на неговите думи, че е безотговорна и лоша майка Сега настоящият й любим се обясни публично в любов на журналистката.

 

"Обичам те, любов моя, време беше", даде воля на чувствата си Манов в профила на Андреа.

 

Бившата половинка на Васил Драганов е цъфти с истински мъж до себе си

Досега бившата брачна партньорка на звездата от "Комиците" пазеше драмите в живота си далече от обществеността, но след като бе унижена публично тя разказа за Ада, в който живее от две години.

 

Тя не разкриваше и самоличността на новия мъж до себе си, но тъй като комикът от „Столичани в повече“ обяви, че майката на децата им живее с кебапчия, логично беше и той да излезе от нелегалност.

 

Борислав Манов разказва за ситуацията, като уточнява, че досега не е искал да се намесва в конфликта между избраницата си и бившия й съпруг в името на техните деца, на своя син и на бебето, което очакват през юни с Андреа.

 

"Нормално е Васил Драганов да реагира така, защото е уязвената страна в случая. Но такъв е животът", смята новият любим на бившата БНТ репортерка.

 

Манов подчертава, че не иска да влиза в тона на актьора. За първи път ресторантьорът проговори и за дъщеричката, на която скоро ще даде живот любимата му жена.

 

"Когато двама души се обичат, цитирам Андреа, няма нищо по-логично от това да създадат живот", убеден е Борислав Манов.

 

 

Имало едно време един любящ и добър Васил Драганов

Мъжът до експоловинката на комика не пожелава да изпада в обяснителен режим относно това, че срещу колата му е извършено вандалство, както и че Драганов се е заканил с физическа разправа срещу съперника си.

 

"Тези оплаквания ги има в Пето РПУ, най-добре да видите там за какво става въпрос", препоръча Манов.

 

Освен това, той отрече твърдението на Драганов по негов адрес, че е "квартален кебапчия".

 

"Софиянец съм, учих актьорско майсторство три години. Тръгнах си обаче от НАТФИЗ, не исках да уча, просто реших, че не ми е там мястото. В момента съм в ресторантьорския бизнес. Бил съм ръководител на строителна фирма и технолог в производство на бои и лакове", описа професионалния си път партньорът на Андреа Андреева.

 

 

Борислав допълни, че преподавателят на неговия клас в НАТФИЗ - проф. Енчо Халачев, "много го увещавал" да не се отказва от театралното поприще.

 

"С покойния проф. Халачев много разговори сме имали на тази тема, но прецених, че това не е моят път. Има достатъчно добри актьори и без мен в България", допълва събеседника.

 

Борислав Манов опроверга и казаното от Васил Драганов, че самият актьор го запознал със съпругата си.

 

"С тях имаме от години общи познати", твърди той.

 

Мъжът, който спасява Андреа от тормоза на Васил Драганов, призна още, че "не поддържа никакви отношения с децата им към този момент“, и че няма смисъл децата да се намесват.

 

 АНКЕТА: Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Мъжът дал утеха и убежище на Андреа от мъките и страданията не отговаря на въпроса кога ще узаконят връзката с майката на бъдещото им дете.

 

"Всичко ще дойде с времето си", каза той.

 

Борислав Манов не крие, че е имал предложения и планове за артистични изяви, но засега ги е оставил встрани - "може би някой ден и на тях ще им дойде времето", предполага мъжът до Андреа.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати