Меню

Избрани новини

Риалити

Любовникът на Мария Игнатова Енчо Керязов обяви развода си: Вече съм свободен за други жени

След 19 години брак

 

„Разведох се с Дима миналата година, да. Няма конкретна причина за това. И да, сега съм отворен за нови контакти, свободен човек съм.”

 

Така световноизвестният акробат Еичо Керязов обясни факта, че животът му е баланс и където има хубаво, непременно ще има и тъжни моменти.

„Определено това е най-тъжният ми момент. Мисля, че и на жена ми й дойде в повече всичко около мен. Постоянно работя, отдавам се на всичко, най-вече на работата си. Тя беше и против да се захващам с политика“, обясни зам.-кметът на Ямбол.

 

Въпреки тягостното усещане от раздялата с Дима, двамата продължават да са най-добри приятели и да се чуват всеки ден.

„Бяхме заедно 19 години с нея, за всичко сме разчитали един за друг. И сега е същото, но вече е различно“, категоричен е големият ни спортист.

 

Дима е родом от Сливен и е с твърд характер - често спори с мъжа си и никога не отстъпва от позициите си. Двамата се женят навремето с халки под наем. Тогава Енчо има договор за работа във франция, а с бъдещата му жена са гаджета. В онези години тя може да замине само ако му стане съпруга.

 

Оказва се, че в Ямбол, който е родният град на Керязов, процедурата ще отнеме месец, а ангажиментът във Франция е неотложен и организаторите отказват да го изчакат. Затова двамата решават да се врекат във вярност в местното село Ханово.

 

Енчо взима халка от майка си за Дима, но баща му бил загубил своята за него. Един местен полицай се притичва на помощ и дава халката на Енчо да подпише с нея, пише столичен ежедневник.  

 

Двамата имат прекрасни синове - на 19 и 14 години. Единият вече е в България, другият довършва образование в Германия.

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати