Меню

Избрани новини

Клюкарник

Крадецът вика „дръжте крадеца“ – Андреа дължи пари, а се оплаква от Джордан, че има да й връща! (видео)

Чалгаджийката дори оплю и Hell's Kitchen

 

Чалгаджийката Андреа продължава да копае необятни дънни дълбочини, а поредния пример за това е оплакването й, че колегата й Джордан не си е оправил финансовите задължения към нея.

 

 

Междувременно вдигайки гюрултия срещу Джордан, Андреа явно удобно е забравила, че самата тя дължи пари за неизпълнен ангажимент. Става въпрос за случай, за който репортер на LifeOnline.bg вече е разказвал.

 

Певицата приела да изпълни музикален ангажимент в Нидерландия и получила изискваното от нея капаро за участието (1500 евро). На участието обаче в крайна сметка така и не се появила, и до ден днешен не е възстановила нито предплатата, нито направените от организаторите разходи за самолетни билет и резервации в петзвезден хотел в Хага.

 

 

Тиктокърката Глориа Йорданова, която е мениджър на изпълнителите в прочутото българско парти в Хага, сподели в мрежата, че Андреа се крие и не връща парите, които де факто е откраднала.

 

С днешна дата бившата на Кубрат Пулев реши да изпъкне с поредна интрига и изказа недоволство от посещението си в ресторанта на Hell’s Kitchen, където очевидно наскоро е била сред гостите на формата.

 

Явно от екипа не са й обърнали достатъчно внимание и не са отразили звездния й статут. Според нея преживяването се оказало доста далеч от представите й, и тя си е тръгнала гладна, при все, че обикновено кулинарите приготвят вкусни специалитети в случаите, когато издадат навреме поръчките си, разбира се.

 

 

Ето какво казва дословно Андреа във видео, качено в социалните мрежи:

"Скъпи приятели, досега бяхме в "Хелс Китчън". Това беше най-ужасното нещо в живота ми. Да не говорим, че не слагат чинии в които има салфетки. Дори и най-обикновена салфетка, с която да си постеля между краката, за да не се нацапам. Недопустимо е! Това е един етикет, който не се изисква само в най-скъпите ресторанти, но и в най-обикновените.

Яденето го чакахме час и половина. Нямаше никакво отношение от режисьорите и сценаристите, които решиха, че не трябва по никакъв начин да ни кажат трябва ли да продължим да чакаме или не. За храната ще продължа да говоря по-късно. Ще говоря за цялата организация. Никой не ни каза трябва ли още да чакаме".


АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?


Очаквано под видеото се изсипаха десетки коментари, по-голямата част от които атакуваха и самия формат, сравнявайки показваното напоследък в него с онова, което се случваше в Къщата на "Биг Брадър" преди години.

 

"Не ме вълнува тази пародия напомняща биг брадър а още по малко това мнение", гласи един от коментарите. А в друг се казва: "Временна пародия е това предаване и водещия като останалите абсурди не виждани до сега по телевизията".

 

"Защо просто не напишете че е дрогирана…?", не пропусна да атакува и самата Андреа един от коментиращите. А друг добавя след него, цитирайки изказа на певицата: "Жената се храни и между краката, затова й трябва салфетка, това е".

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза