Меню

Избрани новини

Клюкарник

Близки срещи с третия вид! Банда Банда обгрижвала кучето на Захажаева! (видео)

Това било задължението покрай работата за Вип Брадър

 

Инфлуенсърката Андреа Банда Банда, която по празниците се прекръсти на "Падна Падна", след като се изтърколи по стълбите и почти счупи пръст, си призна че е свързана по странен начин с Албена Вулева и нейната майка - Людмила Захажаева.


"Карах нощни смени във "ВИП брадър", за да не взимам пари от родителското тяло за втория си бакалавър, който тъкмо бях записала - актьорско майсторство. Бях малко и стреснато момиченце и изобщо не знаех какво всъщност искам да работя и дали съм на прав път", спомня си тя и разказва как минало интервюто за работа в "брадъра".

 

"Напоително обясних как мечтая за режисьорска кариера, ако може, и актьорска и генерално "нещо" в телевизията“, потвърждава съмненията ни за отколешната мечта на Андреа.

 

 

„Казаха ми няколко пъти, че не съм за там и че ще си изгубя времето. Не знаех, че организацията в риалитито съвсем не е свързана с нещата, които аз си представях. Но аз много настоявах. Хората, които работят в организацията, стоят в една стая и гледат какво се случва в Къщата, ако имат нужда участниците от нещо - носим го.

 

Също така събираме прането и го връщаме. Събираме боклука в Къщата и вкарваме хранителни продукти. На мен ми дадоха да стоя на телефона, защото всичко друго включваше тежко мъкнене на неща", описва трудовата си характеристика шумната брюнетка.

 

На Банда не й давали да носи тежко в Къщата. Но да стои на телефона не е всичко, което е правила през 2015-а.

 

Ококореното дребосъче тогава изтеглило късата клечка и получило специфичната задача да обгрижва миризливия питомец, който беше единствения четириног съквартирант в Къщата:

"Трябваше да разхождам и кучето на Захажаева, ако помните онзи колоритен образ, защото никой друг не искаше", доверява зоо заниманията си Андреа.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза