Меню

Избрани новини

Риалити

ТВ фиаско! Акредитацията на Банда Банда в Кан е пълен провал за NOVA!

Инфлуенсърката от панела на Гала се излага на червения килим!

 

Инфлуенсърката и панелистка на Гала Андреа Банда Банда се оказа акредитирана да отразява филмовия фестивал в Кан.

 

Уви включванията на устата специалистка по холивудските въпроси бяха пълен провал.

 

Лайфовете й се оказаха напълно аматьорски, а специалитетите биха ги определили като уронващи престижа на NOVA, както и на предаването на Гала.

 

Ужасна картина предавана с телефон от ръка, без статив или селфи стик, потресаващ звук, който не позволяваше да се разбере абсолютно нищо от дърдоренето на бъбривата Банда, увенчаха широко рекламираното отразяване на Филмовия фестивал в Кан.

 

Тези фактори измъчиха Гала и опънаха тетивата на безграничното й търпение до краен предел.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от I Want An Oscar (@andrea_bandabanda)

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от I Want An Oscar (@andrea_bandabanda)

 

Не е нужно да отбелязваме отсъствието на отработен и предварително написан текст, демонстрация на пълна липса на професионализъм от страна на репортерстващата по ривиерата панелистка.

 

Самоуверената Андреа Банда Банда подкара на пълна импровизация, а постоянното повтаряне (тавтология), на думи като „умопомрачителна“ и „бляскава“ показаха бедността на речника й.

 

Телевизионната бандитка очевидно е забравила, че излъчва в национален ефир и трябва да отстоява висок професионализъм, но изглежда тя е възприела ефира на NOVA като арена на своя личен видеоблог.

 

Напористата богаташка щерка най-вероятно е във вихъра си на събитието, като поведението й прави лошо впечатление и на чеврения килим, отколкото да привлича вниманието на холивудските знаменитости.

 

 

Банда Банда няма адекватно поведение за такива места и очевидно въобще не е наясно с порядките за етикет и протокол, отбелязва "Хотнюз".

 

Това става ясно от кратките видеа, които тя показа в Инстаграм, а и от живото й включване в "На кафе" сутрин, тя ръкомаха, подскача като пумпал - поведение което изобщо не може да се определи като професионални и държание на една истинска дама.

   

Видимо Андреа е превъзбудена от холивудския блясък и това я прави още по-неадекватна в такава среда. Любимката на Гала посрами и Станислава Айви, филмовата коментаторка, която всъщност я заведе на бляскавия ивент. 

 

Най-вероятно капризът да „отразява“ филмовият форум е финансиран от татенцето на инфлуенсърката, но рискованото решение да я включват от мястото на събитието „на живо“ в ефир, тежи на авторитета на медията.

 

За съжаление, Андреа далеч не е първата българка, която ни излага на фестивала в Кан. Припомнете си байганьовското поведение на Дарина Павлова на червения килим преди няколко години, което бе отразено дори от Ройтерс.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза