Меню

Избрани новини

Риалити

Албена Вулева вече е Бейза Ходжа (снимки)

Бившата тв водеща вече се подвизава с новото си име във Фейсбук

Бившата тв водеща и риалити звезда Албена Вулева след като смени религията си и стана мюсюлманка, вече е променила и името си.

Дамата се представя и подвизава във Фейсбук като Бейза Ходжа (Beyza Hoca).

Това е снимката на корицата на ФБ профила на Beyza Hoca aka Албена Вулева.

За промяната на нейната религия първо съобщи майка й пред медиите, а малко по-късно масовият зрител я видя в "Биг Брадър",

където Вулева се появи облечена в типични за мсюлманската жена одежди и с покрита глава.

Бейза Ходжа вече има 311 последователи в мрежата на Марк Зукърбърг, в Инстаграм обаче не е променила профила си, като изключим профилната снимка, на която е с хиджаб.

Тя усилено изучава Корана и чете сури, както може да се види от клипче качено в мрежата, което не публикуваме, тъй като си е нейна лична собственост.

В коментар под въпросното клипче потребителка с арабско име и пояснава, че облеклото, непокритата й глава и новогодишните лампички зад гърба й, не са в съответствие с Корана и с мюсюлманския начин на живот, на което устатата бивша телевизионерка отвръща: "Аз съм модерна мюсюлманка! И съветвам и на другите да са, да не затъне религията в прах и забрава. Защото аз поне ви го чета Корана!!! А от вас полза никаква, най- много да убиете нечие желание. Не ми се бъркайте в работите, личните дела и начин на вероизповедание!!!"

От други нейни публикации става ясно, че риалити участничката вече не консумира свинско месо и не празнува Коледа.Коментари (1)

Айше Али Мъжът на снимката е Цецо Андреев, гримьотът или "Майсторът на четките". Проучвайте малко повече преди да пишете каквито и да било статии с безпочвени предположения.
23.01.2019 20:54 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати