Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Андреа измами българи в Нидерландия и разочарова малкото си фенове в Хага!

За скандала сигнализира Глориа Йорданова

 

Загубилата своя блясък изпълнителка Андреа за пореден път показа нисък професионализъм след като канселира участие в навечерието на концерта си в Хага, за това сигнализира репортер на LifeOnline.bg Глориа Йорданова, която е посредничила на организаторите за връзка с чалгаджийката.

 

Според домакините в Хага всичко вървяло добре до преди десетина дни, когато бившата на Кубрат Пулев спряла да си вдига телефона и така възпрепятствала издаването на самолетните билети за нея и целият й антураж състоящ се от нейния брат и придворния й лакей.

 

Когато най-накрая отговорила на стотиците обаждания и съобщения, Теодора, както е реалното име на повехнала певачка, тя заявила, че няма да отиде да изпълни поетия ангажимент, въпреки че месец по-рано по сметката й са били преведени половината от хонорара й.

 

Тя твърдяла, че дори не знае, че има получено капаро за тази дата, и понеже не била ходила на фризьор отказва да пътува за Нидерландия. Освен това по нейни думи "на билета ми не пише изход за звезди"...

 

 

Незнайно защо, Андреа се притеснявала, че организаторите не са отчели нейния ВИП статут и се страхувала, че няма да бъде посрещната като истинска звезда „от ранга на Азис“, както самата тя се самоопределила.

 

Всичко това се случва 24 часа преди насрочената изява пред българите в Хага, а на организаторите на концерта им се наложило да реагират максимално бързо и да извикат друга българска звезда от лекия жанр за да не разочароват гостите на българското парти.

 

Не стига, че Андреа сама отказала да изпълни ангажимента си, ами за капак тя заявила, че няма да върне капарото, което й е било преведено месец по-рано за да се гарантира сериозността на събитието.  

 

Припомняме, че по-рано Андреа предизвика смях и съжаление сред присъстващите в българско заведение, след като излезе неадекватна на сцената. Тогава тя въобще не можа да изпълни нито една своя или чужда песен, фъфлеше, търкаляше се по пода, вдигаше си полата и си показваше чатала.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза