Меню

Избрани новини

Пикантерии

Бионсе с проблеми като Андреа и Веско Маринов

Певицата разкри сценичните си грижи

 

Бионсе Ноулс има сходни проблеми като някои наши звезди, забеляза репортер на LifeOnline.bg.


Наскоро певицата разкри няколко задкулисни тайни. Оказва се, че носът на съпругата на Джей Зи почти непрекъснато тече.

 

"Когато съм на сцената не мога да го издухам и понякога се оказвам с балончета, подаващи се от ноздрите ми", с усмивка разкри тя.

 

Подобен физиологичен проблем имаше и родната поп фолк изпълнителка Андреа. През март миналата година по време на участие, секретите от носа на Андреа също потекоха.

 

Тя обаче, за разлика от американската си колежка, се наведе взе една салфетка от пода на сцената и се изсекна мощно с нея, след което я захвърли зад гърба си заедно със сополите.

 

Другият физиологичен проблем, по който си прилича Бионсе с наша звезда е обилното потене.

 

 

Оказва се, че певицата може да се конкурира с Веско Маринов по количества хвърлена на сцената пот. Не е случаен фактът, че по време на шоу, пред нея винаги има мощни вентилатори или машини, които да духат в нейната посока и да развяват дългите й коси. Това било превантивна мярка срещу обилното потене.

 

Може би родният бард трябва да почерпи опит от задокеанската поп дива и също да монтира мощни духалки против изпотяването.

 

Мисис Картър също не одобрява и някои свои физически качества. А ако се чудите какво може да не харесва в себе си, то това са краката и ушите.

 

"Понеже танцувам от съвсем малка, краката са ми станали много набити и мускулести. Ако можех да променя нещо в тялото си, щяха да бъдат те. Не харесвам и ушите си, затова винаги нося големи обеци", разкри Бионсе.

 

По това може би също си приличат с Андреа, която често с помощта на фотошоп „изрязва“ ушите си от снимките, които публикува.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати