Меню

Избрани новини

Пикантерии

Изплиска басейна! Биолози от мрежата откриха нов вид тюлен – Кръстиха го Андреа! (видео)

Гледката на плацикащата се певица е жалка

 

Чалга ветеранката Андреа (35) пусна поредно „умилително“ видео, на което се вижда как тялото й произвежда вълни в хотелски басейн. Клипчето бързо развълнува пък потребителите в мрежата.

 

Някои от тях, с по-богата обща култура и познания по биология, веднага оприличиха бившата жена на Кубрат Пулев на тюлен.

 

Погледнато реално клипчето е повече от смешно защото показва екс пайнерката да се търка и плъзга по ръба на басейна върху решетката на преливника, в която обикновено се събират всички боклуци и стъпват краката на стотици плажуващи.

 

Гротеската продължава след като камерата се насочва към напращялото седалище на Теодора Андреева както е истинското име на певицата.

 

 

За целта то е вирнато нагоре, а обектива акцентира върху цепката създаваща впечатление, че от там всеки момент ще изпръска струя въздух и вода, както китовете правят.

 

Цялото видео напомня повече на филм на Animal Planet и ако не бяха русите коси на Андреа, бихме решили, че този възголям тюлен е много добре дресиран.

 

В главата на тюленоподобния вид гледката също е потресваща.

 

Мократа коса разкрива нарядко зашити редове с екстеншъни, певицата е без грим, с очила и крие лицето си навирайки нос в решетката на преливника, за чийто коефициент на чистота вече споменахме.

 

Ниска хигиена, това можем да заключим от видяното.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (1)

1 Защо обиждат животинките?
21.07.2022 14:33 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза