Меню

Разцъкай

Съперницата на Андреа за сърцето на Кобрата развела бившия си любовник! (видео)


Какви тайни се крият зад името Розали Петрова, разкрития в студиото на „Жълтите новини“

 

Все по-заплетен става любовният триъгълник с участието на Андреа, Кобрата и брокерката Розали, с която според думите на фолк певицата боксьорът е имал интимна връзка зад гърба й.


"Жалко, че чак сега Андреа започна да се съмнява и да проумява. А приятелите й и хората тези неща ги знаят, постоянно й ги говорят и й се казват, че Кубрат й изневерява, но тя си му вярва на него. И когато някой й подаде информация, той я успокоява и опровергава", коментира в студиото на ПИК TV главният редактор на LifeOnline.bg Елза Парини.


В началото на седмицата Андреа разкри, че Кобрата и Розали са станали собственици на имот в центъра на София. Случайно или не, с имотни придобивки потайната брюнетка се е облажила и покрай бившия си любовник - състоятелния бизнесмен, съсобственик на столичен мол, Ненчо Драгиев, загинал в катастрофа с мотор преди 4 години.

 

 

"Аз й се чудя на Андреа защо продължава да се занимава, вместо да загърби всичко и да престане да живее в миналото. Неприятно е, наистина, загуба на време са били последните 13 години, но колкото по-бързо преодолее това, толкова по-добре за нея. Защото иначе само ще се терзае и ще става храна за хората и за медиите", смята още Елза Парини.

 

След записа на коментарното студио, до ПИК достигна информация, че дружката на Кобрата, Розали, е успяла да разведе Ненчо Драгиев. Връзката им, която е била известна на целия приятелски и бизнес кръг на 47-годишния мъж, е продължила седем-осем години.

Как след трагедията с Драгиев, Розали е била отстранена от бизнеса му, как Ловецът на бежанци Динко Вълев лъсна по "пищов" и защо Емануела трепери за живота си - гледайте сега!

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (2)

истинко Абе хора, никоя от тези кифли не е съперницата за сърцето на Кобрата! Те са съперници за парите му!
05.06.2020 12:58 / Отговор
Mike Manning ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ:
Казвам се Майк. Искам всички тук да ми помогнат да благодаря на д-р Ogundele за добрата му работа, този човек е страхотен магистър, който върна жена ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия, след като съпругата ми замина за друг мъж за 7 години. Но д-р Огунделе я върна за мен, сега сме заедно и сме щастливи. Ако някой тук има нужда от някаква помощ, съветвам ви да се свържете с д-р Ogundele на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Д-р Огунделе е човек на думите си.
23.06.2022 10:34 / Отговор

Добави коментар