Меню

Избрани новини

Клюкарник

Махленска свада в поп-фолка! Андреа се разгневи на Симона Загорова!

Щерката на Глория не й дала да пее на своето участие

 

На Андреа (34) очевидно й липсват сценичните изяви щом обикаля по участията на колежките си и им дърпа микрофоните за да се изявява и тя, констатират посетители в нощните заведения.

 

При последния й опит да „попее“ на микрофона на своя колежка избухна махленска свада, раздухана от позабравената певачка в социалните мрежи.

 

Случката се разиграва по време на участие на Симона Загорова (24), когато се появява нейната колежка Андреа.

 

Зажаднялата за изява блондинката поискала да изпее нещо, но дъщерята на Глория не й предоставила тази възможност.

 

След като не успя да грабне вниманието в заведението, бившата на Кубрат Пулев реши да „прикове“ вниманието към себе си в Инстаграм, с надежда и светските медии да й обърнат пак малко внимание.

 

Тя написа няколко изречения против Симона, които бързо изтри. Едрогърдата скандалджийка пусна снимка на Загорова и изрази възмущението си по типичния за нея неграмотен начин.

 

Майка ти е велика певица. Започни да се учиш…bytheway (между другото) нямаше да те засенча! Не знам защо толкова се притесни” – написа Андреа на шльокавица и с правописни грешки.

 

Андреа се засегна от Симона Загорова

 

Открай време Андреа дразни потребителите с неграмотното си изразяване и неуважението към кирилицата, но демонстрацията на липса на базови знания по български правопис са потресаващи, например тя все още не се е научила, че “не знам” се пише отделно, за разлика от “неграмотен”.

 

Притеснена, че може би е останала незабелязана, Андреа продължи с критиката към дъщерята на Глория.

 

“Симона Загорова, благодаря за професионализма. Поисках да иСпея нещо на живо, но ти грабна микрофона от устата ми и ми доказа първокласна колегиалност #възпитание” – допълни „звездата“ от Сапарева баня.

 

Потребителите в мрежата пък си припомниха едно старо нейно интервю, в което тя обясняваше надълго и нашироко, че избягва да пее на живо, за да си пази гласа… Пази го Андреа, пази го, че и без това никакъв го няма.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати