Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Глория: Гримьорът Бони беше неотлъчно до мен когато се разболях!

Маминка Гло сменя пелени, докато Симона си поспива

 

„Аз съм маминка Гло, храня я, сменям пелени, какво да правя, помагам им.“, сподели Глория за предизвикателството да е млада баба.

 

„Не ми пука, баба, маминка, както иска да ми казва…“, през смях уточнява поп фолк примата, според която няма значение как малката й внучка Галина ще се обръща към нея, когато проговори, и добавя за раждането на внучето - „Не сме подозирали, че може да е такава радост“.

 

Отношенията в семейството, което порасна, са перфектни, става ясно от разказа й пред Мартина Ганчева в студиото на „Събуди се“. Гло обаче повече не изпадна в подробности за зетя, освен че го е подслонила в просторния си дом.

 

Сега три поколения живеят в къщата на певицата в Павлово - тя с майка си, Симона с бебето и приятеля си, а често на гости им идват и неговите родители.

 

 

За страшния сблъсък с ковид, Глория признава, че се е изплашила, но не толкова за себе си, колкото за семейството.

„Беше ми трудно и много тежко, два-три дни след мен, майка ми и тя влезе в болница, по същото време и Симона се разболя от грип. А тя беше бременна. Всичко се струпа наведнъж.“

 

Човекът, който най-много й помогнал е близкият й приятел Бони.

 

„Бони гримьора беше неотлъчно до мен. Много смело момче. Просто събра в себе си сигурно силата на десет мъже. Тия, които се пъчат и се правят … само на думи, аз видях много много качества в Бони, който в този тежък миг беше до нас неотлъчно и ни помагаше. Защото на мен трябваше да ми донесе нещо, на Симона, на майка ми да помогне. Беше много трудно…“, споделя Глория за човека, на който е разчитала по време на болестта.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от G L O R I A ❤️???? (@gloria_bulgaria)

 

Любимото кученце на певица също е било на грижите на известният мейкъп артист, който е сред пионери на професионалния грим у нас, а в своят Инстаграм Глория сподели снимка с Борислав Соколов, както е истинското име на гримьора и написа "Обичам го този човек!".

 

За дъщеря си Симона и нейният приятел, Глория сподели, че „обичат да си поспиват… и двамата!“, понякога до следобед, с което намекна, че оставят бебето на нейните грижи.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати