Меню

Избрани новини

Клюкарник

Половин година Глория крие, че чака бебе. Фолк дивата прибра заврян зет в къщата си в "Павлово"

И тя като Цеца Величкович става баба на мъжко внуче

 

Горещата новина от светския живот на столицата за изминалите дни безспорно е, че примата на поп фолка Глория ще прегърне първо внуче, както първо съобщи LifeOnline.bg.

 

На 47 години баба ще я направи единствената й дъщеря, певицата Симона Загорова (24), която е навлязла в седмия месец на своята бременност.

 

Новината за чаканото бебе и най-вече твърдото намерение на Симона да го роди, принуди майка й най-после да се примири с избора на дъщеря си за житейска половинка и баща на детето й.

 

Месеци наред Глория не одобрявала приятеля на Загорова - Даниел Милушев и тайничко се надявала увлечението й по него да приключи бързо. Като всяка майка, която желае най-доброто за детето си, Глория си мечтаела Симона да се задоми за преуспял и здраво стъпил на краката си мъж, който да й подсигури спокойствие и живот като на принцеса.

 

 

Настоящият зет на пайнерката обаче бил твърде далеч от идеалните й представи за човека, на когото ще повери момичето си. По първоначална информация Даниел Милушев е работил в органите на реда, но защо вече не е кадър на МВР не е известно.

 

През лятото младежът се бе хванал на работа като сервитьор в известно заведение в Слънчев Бряг. За капак изглежда, че избраникът на Симона не притежава и собствено жилище, защото се е нанесъл в къщата на Глория в столичния квартал "Павлово", издават наблюдателни комшии от съседните жилищни сгради.

 

Имотът на певицата бил на два етажа, като тя преустроила къщата за нуждите на новото семейството. Младите влюбени били настанени на първия, а над тях се ширела поп фолк звездата.

 

Въпреки че първоначално се притеснила от факта, че ще става баба на 47, Глория е успокоявала защото на същата възраст внуче прие в дома си и сръбската юго легенда Цеца Величкович.

 

 

Звездните певици ще си приличат по още нещо. Снахата на Цеца роди момченце, не е сигурно на 100%, но май и Симона очаква мъжка рожба, макар видеозона да не е напълно категоричен.

 

По всичко личи, че затварянето на заведенията ще се проточи чак до раждането на Симона, а това лишава певицата от доходи за дълго време. Така родилката ще трябва да разчита на помощта на майка си.

 

Не е тайна, че Глория притежава десетки имоти, от които всеки месец прибира тлъсти наеми, но въпреки тях, след отварянето на заведенията май ще й се наложи да поема възможно най-много ангажименти.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза