Меню

Избрани новини

Фен зона

Дъщерята на Глория отваря музикално училище!

Симона завърши НБУ с отличие

 

Наследницата на фолк примата Глория и композитора Илия Загоров, Симона ще предава опита научен от музикалните си родители на децата, научи репортер на LifeOnline.bg.

Финалистката от „Гласът на България“ е на път да сбъдне още една своя мечта - да създаде певческа школа за млади таланти.

 

"За мен това ще бъде огромно удоволствие -  да се грижа за тях, да ги разпявам и да им помогна да развият творческите заложби. Така, че силно се надявам "Simona Zagorova Music Academy" скоро да бъде факт", казва младата певица.

 

 

"Ще се постарая да им покажа, че ако наистина имаш талант, никога не трябва да предаваш музиката и трябва да се развиваш професионално. Не всеки път всичко става от раз. Трябва търпение, но има ли желание и мотивация, всичко може да бъде постигнато. Сигурна съм, че с децата взаимно ще се научим на хубави неща", добави Загорова.

 

Преди дни младата певица завърши висшето си образование в НБУ с отличен успех, а известната й майка й пожела успех и напомни, че е време да стартира школата си за деца.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Специалност “Музикално и танцово изкуство” с професионална квалификация “Музикален изпълнител ( поп и джаз пеене) Бакалавърска степен - 5.69 Магистърска степен - 5.90 Ето, че и този ден дойде! Благодаря на невероятните преподаватели в НБУ за труда и страхотното отношение! И по- специално на един уникален човек! Моята преподавателка по поп и джаз пеене Д-р. Нели Маринкова! Обичам те безкрайно! Днес съм едно истински щастливо момиче! ????????????

Публикация, споделена от ???? ???????????????????????? ???????????????????????????????? ???? (@simonazagorova21) наЮни 19, 2020 в 11:02 PDT

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза