Меню

Избрани новини

Пикантерии

Кобрата призна за новата любов – Андреа му отвърна!

  Боксьорът сподели, че се радва на нова любов след връзката с попфолк певицата

 

„Аз съм човек, който има нужда то любов и естествено, имам човек до себе си. Тези отношения са изключително сложни и аз винаги казвам: Хора, не се бъркайте, защото във всичко друго можеш да дадеш съвет, да дадеш мнение, но в личните отношения не може човек да се бърка, защото никога не мое да знаеш точно какво е“, заяви Кубрат Пулев в интервю по NOVA.

 

Шампионът добави, че не изпитва нужда от това да се показва публично с новата си половинка и дори припомни опита си досега.

 

„Видяхте колко дълго – 13-15 години, бях с човек, който е известен. Бяхме в публичното пространство… Любовта няма нужда от показност. Тя просто е любов и на съвсем друго ниво. Баща ми казваше, че най-важният въпрос е кой е човекът до теб. Кой ще избереш. И беше прав“, споделя още Кобрата.

 

 

Андреа не прие никак радушно откровението на бившия си и даде сигнали, от които се разбира какво мисли по въпроса. Тя сподели клип от интернет риалити формат, излъчван преди време, в който трети човек говори за отношенията между боксьора и певицата.

 

„Тя се съсипа психически след раздялата им. Много ми е жал за нея. Ако не беше Андреа, той нямаше да стигне доникъде. Купил е апартамент на любовницата си не заради нея. Това го знам от общ приятел. Личи си, че духом тя не е добре. Много ми е тъжно, свива ми се сърцето за нея“, споделя един от участниците, като Андреа отново е споделила видеото, за да демонстрира бушуващите в сърцето й емоции.  

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (1)

ARHEA ORG ARHEA ORG
27.02.2023 02:54 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати