Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Андреа: Шефката на Меди подлива вода на останалите изпълнители в негова полза! (видео)

След 2 години мълчание фолк певицата проговори

 

Две години след последното си интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо по NOVA, Андреа се реши да проговори.

 

Тя разговаря ексклузивно с популярната тиктокърка Глориа Йорданова в нейната рубрика „На по чашка с Глориа“, партньор на LifeOnline.bg.

 

В първия си лайв за ТикТок поп-фолк певицата предпочете да не говори за личните си драми, и наблегна на проблемите в шоубизнеса и разбира се по-точно в лекия жанр.

 

Тя подчерта, че е изгладила отношенията си с инж. Митко Димитров и неговата музикална компания „Пайнер“, но с разочарование отбеляза, че новите играчи в бизнеса използват нелоялен и подмолен подход за да лансират своите изпълнители.

 

За пример тя даде Сашка Стоянова, която Галено нарича „Сашка мегастара“.

 

По думите на Андреа, която сама подчертава, че винаги показва нередностите в бранша, Сашка имала навика да звъни на собствениците на заведения и да „плюе“ конкурентните изпълнители, подчертавайки, че те нямало да свършат работа и ще изгонят клиентите им, след което веднага след това предлагала хората, с които тя самата работи, като в основата са Мехмед Гогов – Меди и цялата му рода, които също станаха певци по неволя.

 

„За теб и Елза Парини, които обичате да показвате пикантни истории, ще ти кажа, че “Мега стар“ 50 на 50  е регистрирана в търговския регистър на Сашка и Меди. Това е една жена, която урежда участия, но неофициално чух, че фирмата е финансирана от Галена.

 

Научих, че тя [Сашка] звъни по заведенията и казва – „Аз ще ви предлагам на вас изпълнители“ и чувам от колеги, че им обяснявала на заведенията „Не го канете, той ше ви провали купона... ще ви изгони хората...“, разкри Андреа, която не пожела да цитира имената на пострадали от "бизнес методите" на Сашка колеги.

 

„Мислех си, че го прави само с мен, но колеги ми споделиха, че и те са потърпевши. Явно това е метода й на работа. Но това въобще не е коректно спрямо нас, да подронваш авторитета на колеги за да си набуташ Меди, брат му, сестра му, леля му, чичо му и цялата рода, мисля че така шоубизнеса ще тръгне още по-надолу.“.

 

АНКЕТА: Коя певица искате да замести Галена в "Гласът"?

 

 

Дружбата на Галена и Сашка датира отдавна...

 

„И когато говоря публично за това нейно поведение, хората ме питат луда ли си, защо ги говориш тези неща?! Не, не съм луда, трябва да ви казвам и да ви показвам какво се случва и как се развиват нещата.

 

Защото когато говоря с колеги и те се  оплакват от тази жена. Различни продуценти, мениджъри са ми казвали, че тя им прави мръсотии в различни заведения, с които  те работят. Това редно ли е и трябва ли да го толерираме?!“, пита риторично Андреа за подмолното поведение на импресарката на Меди.

 

Репортер на LifeOnline.bg се свърза и с други потърпевши от нелоялните практики на Сашка.

 

Тя има много арогантен подход към хората. Както към изпълнителите, така и към кръчмарите – сподели мениджър, който се занимава с организиране на събития от всякакъв род – Когато попитаме за някой изпълнител от нейния каталог тя ни обявява една цена, след което звъни на заведението и им дава по-ниска цена, за да ни прецака.

 

В крайна сметка има случаи когато дори самият изпълнител не знае, че е пял за по-нисък хонорар. Има случаи, в които ни бави по месец за да даде дата и в крайна сметка заведението губи интерес, а ние клиент и работата си. Но на нея това въобще не й пука.“, недоволства още човека от бранша и завършва.

 

„Тя е ужасно неколегиална и некоректна. Такъв човек няма място в бизнеса и трябва да бъде изчегъркан!“, завършва с огорчение събеседника ни. 

 

Не е ясно дали собственичката в сянка Галена е в течение на методите на работа на подставеното си лице, но всички извън Мега Стар са вдигнали ръце от наглото поведение на Меди и Сашка.

 

Между другото запознати твърдят, че името на компанията „Мега“ идва точно от първите две срички в имената на МЕди и ГАлена.

 

В безпрецедентно откровения и импулсивен разговор с транссексуалната Глориа, Андреа още сподели и за операцията от рак при доктор Онур, която си е направила в Турция, тя допълни, че си е намалила и бюста, защото вече „големите цици не са модерни“.

 

Какви са отношенията й с Николета Лозанова, Моника Валериева и каквва изненада е подготвила за верните си фенове, можете да научите от следващото видео:

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (2)

Goosh Petrov Или, когато си търсиш оправдание за това, че вече никой не иска, нито да те слуша, нито да те гледа.
23.02.2023 17:05 / Отговор
ARHEA ORG ARHEA ORG
27.02.2023 02:57 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза