Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Албена Вулева проговори за „Сигнално жълто“, телевизионните спомени и живота си в Кипър

Стигнала ли е до "просешка тояга"?!

 

Албена Вулева, която днес навършва 47 години проговори за кариерата си в телевизията и нейното скандално предаване от близкото минало „Сигнално жълто“.

 

Пред тиктокърката Глориа Йорданова, Вулева сподели как е започнала работата си в телевизията още в зората на демокрацията в шоуто на Къци Вапцаров „Риск печели – риск губи“, като Момиче на късмета.

 

В рубриката „На по чашка с Глориа“, тя си припомни и за времето когато започва да създава „Сигнално жълто“.

 

На въпрос от LifeOnline.bg кой е любимият й епизод от предаването, сигналножълтата водеща определи материалът с Николай Бареков, в който тя му лепва прякора Ники Дудука, и който той носи и до днес.

 

 

 

Освен това Албена разказа, че много от нейните „жертви“ са я заплашвали и са се опитвали да спрат репортажи с тяхно участие.

 

Евгени Минчев искаше да сваля един материал, звъня на мен, на репортери, дойде и до телевизията, но не го пуснаха да влезе. И в крайна сметка оставих репортажа. Заплашвали са ме, всички са ме заплашвали, но никога не е давало резултат.“, спомня си скандалната блондинка.

 

 

Тя припомни и за скандалите със Слави Трифонов, който я заля с бира по време на Фестивала за радио и телевизия в Албена.

 

„Доде дори кмета, да ме гони от Албена. Каза ми „Трябва да се махаш… ако не си тръгнеш той ще си тръгне…“, е не си тръгнах, и той не си тръгна и остана да си изкара шоуто.“

 

@gloriayordanova #elzaparini #elza #tiktok #show #albenavuleva #signalnojulto ♬ original sound - ????Gloria Yordanova????

 

Албена Вулева отрече слуховете, че е имало герои от репортажите й, които са си плащали да се свалят репортажи. Нямало и мераклии да извадят кеш за да ги показват в предаването.

 

„У нас малко късно се осъзнаха, че и лошата реклама може да има позитивен ефект, „Сигнално жълто“ беше в ефир 9 години, отначало се криеха по колите си, бягаха, когато забележеха нашите репортери. Последната година вече осъзнаха, че това е най-гледаното предаване и би било добре за популярността им да ги покажат там, но уви не са ми предлагали пари да ги показвам.“

 

Вулева разказа и за впечатленията си от звездите, сподели спомени със Сашка Васева, Джулиана Гани, Азис, Глория.

 

За слуховете, че тъне в мизерия в Кипър, нашенката описа живота си като много добър. В момента работи като рецепционист в петзвезден хотел, живее на квартира в затворен комплекс с басейн и всякакви екстри.

 

И допълни, че въобще не се интересува какво пишат жълтите медии за нея.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (2)

Пилето А хигиената още ли е нулева.
19.12.2022 13:44 / Отговор
Never mind Че каква друга да е?
21.12.2022 11:20 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза