Меню

Избрани новини

Клюкарник

Кобрата към Андреа: Мястото ти е в лудницата! (видео)

След безспирен тормоз, той я заплашил с въдворяване в заведение за психопати

 

Кубрат Пулев е заплашил Андреа, че ще я вкара в лудница и тя никога няма да излезе от там.

 

От това се оплакала скандалната чалгаджийка пред свои близки, които са потресени от историята и се чудят дали да вярват на позабравената бивша или се касае за поредния й напън за място в жълтите хроники.

 

Андреа оправдала хистеричните си пристъпи именно със заплахата, че ще я заключат където й е мястото - „От тогава имам страхова невроза”, признала тя. Тя твърди, че това се случило е преди 4 години, когато тя вече била разделена с боксовия гигант. Както всички знаят, тя не можа да преживее финала на отношенията им и се отдала на алкохолни запои, примесени с хапчета.

 

 

Когато се наквасела достатъчно, изоставената блондинка пишела на Кобрата и го тероризирала по телефона. Заплашвала го дори, че ще сложи край на живота си, с помощта на ударна доза приспивателни.

 

Пулев обаче изобщо не реагирал на заканите й защото вече бил свикнал с изстъпленията на бившата си, която била изключително объркана личност.

 

Новината, че довчерашния й любим има нова жена до себе си и е станал баща, буквално сринала бившата пайнерка и тя превъртяла. Започнала да следи половинката на Кубрат – Розали, и да я заплашва по телефона.

 

Говори се, че заложила GPS устройство на автомобила му, за да следи къде ходи и така научила за любовното им гнездо – етаж от къща в центъра на София, за която ви разказахме първо в LifeOnline.bg.

 

 

Всички тези изстъпления на бившата, накарали Кобрата да прибегне до крайни мерки. Той се срещнал с Андреа в присъствието на адвокат и я карал да подпише декларация, че ще прекрати тормоза над него, и няма да тероризира новата му жена и детето. В противен случай щял да подаде жалба в полицията и да поиска въдворяването на Андреа в лудница.

 

"Ти си психично неуравновесена! Мога да те тикна в лудницата и от там няма да излезеш никога! Не се съмнявай в това!”, бил казал Кубрат, поне ако се вярва на думите на Андреа, пише "Уикенд".

 

Факт е, че в последните години чалгаджийката се съобразява с това какво говори публично за бившето си гадже и изобщо не споменава актуалната му половинка и децата. Тя обаче не спира с изцепките си и редовно се появява в неадекватно състояние на публични места.

 

Падението й стигна до там, че тя пое ангажимент в Нидерландия, за който й бяха преведени пари под формата на предплата, а в деня на участието си, тя заяви, че няма да изпълни уговорката.

Макар че обещала да върне капарото, Андреа все още стиска парите, които вероятно отдавна е изпила, и не ги връща на организатора Глориа Йорданова.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза