Меню

Избрани новини

Елза отговаря

Какво да направите, ако сте загубили ключовете на апартамента си?

 

   Загубата на ключове за апартамент е неприятна, но не и безнадеждна ситуация. Все пак ще можете да стигнете до дома си, въпреки че в някои случаи ще трябва да смените ключалките или да възстановите вратата. Ще ви кажем какво да правите, ако сте загубили ключовете си от апартамента.

  Специалистите ключари  имат начини да помогнат при голямо разнообразие от извънредни ситуации. Дори и да не можете да влезете във вашата къща или апартамент. Те ще дойдат бързо и ще решат проблема ви. Има само един основен недостатък - вратата ще бъде унищожена.

  Вторият вариант е да извикате индустриални алпинисти. Те ще слязат от покрива и ще влязат в апартамента през прозореца, след което ще отворят вратата отвътре. Трябва обаче да се има предвид, че индустриалните алпинистки услуги не работят във всички градове и техните услуги могат да бъдат скъпи. И най-вероятно няма да работи да им се обадите през нощта. Освен това, ако прозорец или балкон е затворен, тогава индустриалните алпинисти ще го повредят.

  В резултат на това най-печелившият вариант е да се обадите на ключар. Той е специалист, който  е в състояние да се справи с всички заключващи механизми, да работи денонощно и да отидат на всеки адрес. Пристига на мястото в рамките на 15-30 минути. Отварянето на ключалката не поврежда вратата и е безопасно.

Подмяна на ключалката

  Препоръчваме подмяна на ключалката след отваряне. Винаги има възможност вашите ключове да са в грешни ръце. Повечето майстори носят със себе си брави от различни производители. Следователно не само ще разбрешите проблема си, но и ще сте сигурни, че домът ви е надеждно защитен.

Как да докажа собствеността върху апартамента си?

  Специалистите ключари и индустриалните катерачи ще изискват потвърждение, че апартаментът принадлежи на вас - или имате право да се разпореждате с него. Следователно няма да проработи в чуждо жилище.

  Най-добрият начин да потвърдите собствеността върху апартамент е нотариално заверено споразумение за покупко-продажба или договор за наем за този апартамент.

  Загубата на ключове е неприятно събитие. Но - не е достатъчно лошо, за да се разстроите. Ключарите са експерти  по отваряне на брави и ще пристигнат в рамките на 15-30 минути и ще ви помогнат да влезете в апартамента. И тогава те ще подменят заключващия механизъм и ще издадат нов ключ. Ще почивате в дома си в комфорт и безопасност.

Източник: https://presata.com/

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза