Меню

Избрани новини

Фен зона

Веждите а ла мустаци подмладяват лицето

Ще се върнат ли тънките веждички или ще продължат някои дами да отглеждат мустаци над очите си

Дебелите вежди, които дойдоха на мода от Западния свят преди няколко години и бяха радушно приети от всички родни миски, моделки, силиконки и плеймейтки, подпладяват лицето, според модни експерти.

Т. нар "момчешки вежди" -  "boy brows" не се нуждаят от старателна поддръжка, залагат на естественост и небрежност, а оттам идва и по-младежкия вид на лицето.

За следващите няколко месеца до края на годината козметичните титани казват твърдо "да" на дебелите вежди и продължават да отричат добре изскубаните и изтънени вежди.

Много добре обаче всяка дама трябва да прецени дали "мустаците" й отиват на лицевите черти, защото понякога са нож с две остриета.

Може да подмладяват, но не на всички отиват и не рядко придават на лицето груб и страшен вид.

Модните консултанти съветват, че най-хармонична е златната среда, което в случая ще рече нито много изтънени, нито много дебели вежди.

Ако лицето е младо и чисто може да си позволи дебели вежди, ако пък е изрусена блондинка по-добре да заложи на средна дебелина вежди с по-мек цвят.

Дебелите черни вежди отиват на брюнетки с бяла или матова кожа.

Загрубяват лицето обаче на много светли жени, с руса коса и сини очи.

НА СНИМКАТА ГОРЕ: Моделката от гръцко-кипърски произход София Хаджипантели, известна с най-дебелите вежди в света. Не правете като нея! Грозно и отблъскващо е!

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза