Меню

Избрани новини

Пикантерии

Веско Маринов избирал роклите на любимите си жени

Бардът от Полски Тръмбеш е неприкрит почитател на жените, любовният му живот обаче е низ от срещи и разлъки

Всеизвестен факт е, че бардът на българската естрадна и поп музика Веселин Маринов е ценител на женската хубост.

Макар и да не му върви много в любовта, тъй като често я среща, но и често се разделя със своите жени, той е един много грижовен и любвеобилен партньор.

Бардът от Полски Тръмбеш обича да купува рокли и тоалети на своите любими жени, дори е склонен да променя стилът им на обличане.

Дори и в момента, на настоящата си партньорка в любовта той е променил вкуса към дрехите, тъй като тя се обличала много спортно като се запознали, непрекъснато носела дънки, а това не се нрави на елегатния кавалер.

Изпълнителят споделя, че му се е случвало да се върне обратно от пътя си, прекосявайки наново цял квартал, само защото е мернал на някоя витрина красива рокля, която е сметнал, че ще стои добре на половинката му.

Друг интересен факт е, че той винаги улучвал размера на роклите и никога не се е случвало дрехата да е малка или голяма на избраницата му.

Пеещият почитател на женската красота, смята, че жените трябва да подчертават своята женственост с красиви рокли и обувки на високи токчета.

С едно уточнение обаче - токчетата категорично да не са повече от 6-7 см., оттам нататък - не одобрява...

Бардът на виното и любовта има пораснала и омъжена вече дъщеря Йоанна, с която има много близки и топли взаимоотншения, мъка му е обаче, че няма повече деца.

За съжаление, следващите партньорки на видния тръмбешец, след майката на дъщеря му - Мария Маринова, не го даряват с наследници.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза