Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Мили абитуриентки не правете това! Съвети от гримьора „Мис Бони“ (видео)

Снимка: Фейсбук

Бони възропта срещу измамниците предлагащи „миглопластика, косъм по косъм, 3D, 5D“… и т.н.

Всички са чували за Борислав Соколов - Мис Бони, той е дин от първите, който превръща гримът в професия, а после и в изкуство.

Болезнено откровен, Бони неведжъж си е навличал гнева на хора от бранша, защото държи да каже истината в очите. Затова и  най-верните му приятели го обичат толкова силно.

В сезона на абитуриентските балове логично майсторите от неговия бранш имат много работа. Бони обаче избухна срещу обезобразените с всякакъв вид изкуствени „миглопластики“, "косъм по косъм", „3D, 5D“, и т.н. момичета.

Във видеото той беснее срещу измамите на някои козметички както и срещу некадърността им, в поставянето на трайни мигли.

Той обяснява и ценообразуването на един професионален грим и го сравнява със залешянето на едни мигли, които са стигнали почти до цените на гримьорите.

Затова Бони е решил да връща клиентките си с неправилно и несъразмерно направени изкуствени мигли по всякакви технологии и имена, какво казва още Бони вижте във видеото:

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (1)

Георги Гримьора на звездите ,който си залепи задните части на екрана ме цензурира от фейсбук и Инстаграм защото го попитах (без псувни )"Кой го е накарал да си залепи задните части на екрана."лицемерно е на фона на имиджа му.(Свободно поведение)
28.05.2023 08:58 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза