Меню

Избрани новини

Фен зона

Изгониха ли Мира Добрева от БНТ?

Шушука се, че телевизионерката е аут след като погреба предаването на Драго Чая

 

По коридорите на националната телевизия се шушука, че Мира Добрева вече не е част от редиците на телевизията майка, след бе преустановено излъчването на "БНТ на 60".

Както LifeOnline.bg писа, последното издание на предаването бе излъчено на 19 декември миналата година. От новата 2022 то изобщо не присъства в програмната схема и повече епизоди няма да се снимат.

 

Решението на програмното ръководство на обществената медия е взето само два месеца, след като титулярният водещ Драгомир Драганов бе заменен от Мира Добрева. През октомври от "Сан Стефано" 29 без никакви предварителни изявления наложиха рокадата и тя изненада твърдите привърженици на формата, създаден за 60-годишния юбилей на телевизията майка, пише Ретро.


Името на Драго Чая продължи да фигурира във финалните надписи, но редом до екипа работещ зад кадър. Последва вълна от зрителско недоволство в социалните мрежи и нагнетяване на страстите.

 

 

Известни личности като Силвия Кацарова, Тони Димитрова, Дует Ритон, гримьорът мис Бони, както и обикновени зрители основателно се питаха какво става и изказваха мнения.

 

Преобладаващото бе, че без Драго, който ври и кипи в създаденото от него предаване, то вече няма да е същото. Недоволството срещу Мира Добрева в социалните мрежи бе непоносимо за нея и тя дори си изпусна нервите, в опит да се защити от хейтър с думите "Марш, копелдак!".


Напрежението предизвика изявление на директора на БНТ Емил Кошлуков, който бе дипломатичен:

"Драго направи 150 издания, както и толкова интервюта. Добре е от време на време да променяме лицата, затова е и смяната".

 

Пред изданието самата Мира Добрева сподели неотдавна, че си остават приятели с Драганов, но няма да го търси за съвети, защото допуска, че е наранен.

 

"Решението кой да води се взема от ръководството на БНТ. Водещият не е човекът, който преценява дали да бъде на екран или не. Като лоялен служител на БНТ се съобразявам с това, което се решава на по-високо ниво", защити се Добрева.

 

 

Обикновената замяна на един водещ с друг не доведе до добри резултати. "БНТ на 60" се радва на добра гледаемост само в първите две издания, водени от Мира. В следващите интересът стихва до най-ниската си точка след летящия си старт на 19 септември 2019 г.


Тя обаче не се чувства виновна, а даже напротив. Блондинката изригна мощно в социалните мрежи с горещ коментар за изминалата година в личен и професионален план.

 

Вместо да се засрами, че заради нея "БНТ на 60" е приключило, тя тръгна да търси сметка - защо не е получила нито една награда или защо не е попаднала в някоя класация.

 

"Тази година не получих нито една награда. Няма ме в никаква класация. Не написах нова книга. Публично отнесох много хули. И тъкмо обратно на очакваното, чувствам сякаш съм постигнала повече, откогато и да било. Защото имам най-важното: скрепен екип, незлобливи хора, всеотдайни души, ценни приятели. Нима имам нужда от друга награда", пише Мира.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза