Меню

Избрани новини

Риалити

Ива Софиянска се промъква отново в телевизията!

Засега присъствието й е зад кадър

 

След като съзна, че няма да успее да се завърне на бял кон в телевизията, Ива Софиянска се промъква тихомълком през задната вратичка.

 

Дъщерята на бившия столичен кмет Стефан Софиянски и снаха на обвиняемия бизнесмен Васил Божков, обаче няма да е водеща, а ще работи в логистиката на "Забраненото шоу на Рачков" в екип гости, твърди ХотНюз.

 

Ива винаги е казвала, че телевизията е голямата й страст и работи с голямо желание. Сега Маги Халваджиян я е наел да посреща известните гости, които сядат на диванчето до Рачето.

 

Припомнете си, че преди година Софиянска се раздели с NOVA, без да изпада в подробности относно причините, но отстраняването й от ефира настъпи след повдигането на обвинения към нейния свекър и секването на паричния поток от неговите телевизионни хазартни игри към медията.

 

Сега обаче тя намери вратичка да се промъкне, макар и не като водещ или репортер. Приближени до пробивната брюнетка коментират, че това са само първи стъпки към реабилитирането й, за което обаче ще е нужно доста търпение и ходене на пръсти по коридорите на телевизията.

 

Тази позиция Ива наследява от журналистът Антон Стефанов, който до скоро обгрижваше знаменитите гости на Митко.

 

Тези дни обаче Тони обяви, че се разделя с екипа на Магърдич, а сега вече е ясно и кой застава на неговата позиция. "Пожелавам успех на втория сезон на "Забраненото шоу на Рачков". Благодаря за незабравимите моменти! Благодаря за съвместната работа! Поемам по нов път, но оставам приятел с всички вас!", написа Стефанов във Фейсбук.

 

 

 

 

 

 LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати