Меню

Избрани новини

Клюкарник

Снахата на Божков не може да го преглътне! Ива Софиянска изповяда най-големия си дерт

Ефирът ужасно й липсва

 

Ива Софиянска - Божкова изпитва истинска телевизионна абстиненция. Снахата на Васил Божков силно страда, че от няколко месеца не се е появявала в ефир, писа ПИК.

 

Както е известно, след дългогодишния си стаж в NOVA, медията я освободи през септември миналата година, като за това вина имаше и свекър й.

 

Пак заради Черепа дъщерята на бившия столичен кмет Стефан Софиянски едва ли скоро ще си намери работа в друга телевизия. 

 

 

Съпругата на Антон Божков не крие, че работата й липсва, а повод да си припомни какви емоции са я владеели, докато беше на щат в телевизията, излъчваща „Националната Лотария“ на Божков, бе излъчването на церемония по раздаването на наградите "Оскар". 

 

"Едно от най-големите предизвикателства в кариерата ми е отразяването на Оскарите. Цяла нощ студио на живо и дни трескава подготовка. Много хора си ги гледат от дома. Миналата година по това време не съм си представяла, че тази година и аз ще съм в хола си. Но няма какво да се правим на луди - за всеки времената са сложни по различен начин", обобщи филосовски настоящата ситуация Софиянска.

 

Тя не пропуска да отбележи при всеки удобен случай колко много й липсва досегашната й работа и колегите й. На въпросите на своите последователи в мрежата обещава да се завърне "на бял кон", но кога точно - няма никаква яснота.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати