Меню

Избрани новини

Риалити

Джаро пак ще води „Стани богат“, но друга телевизия ще го излъчва!

Шоуто отбелязва 20 годишнина в родния ефир

 

Един от най-емблематичните и дълголетни телевизионни формати у нас и по света – играта „Стани богат“, ще стане част от програмата на bTV още тази година.

 

Предаването е символ и запазена територия за вече придобити и нови знания, а в ефира на bTV ще стъпи тържествено навръх 20-ата годишнина от първото си излъчване в България.

 

Водещ ще бъде актьорът Михаил Билалов.Стани богат“ е първият международен формат, реализиран в България, и е версия на британския оригинал Who Wants To Be A Millionaire. Той стартира на 12 май 2001 г. в Нова телевизия, след което бързо се наложи като един от най-обичаните в българския ефир.

 

През годините се развива непрестанно и днес е символ на качествено ТВ съдържание и гарантирано забавление чрез споделяне на знание, предишните му сезони се излъчваха по обществената БНТ.

 

С юбилейната си поява в ефир „Стани богат“ ще предложи на зрителите на bTV ново, обогатено съдържание, с интересни участници, многообразие от емоции, динамична игра на знания, драматични ситуации и най-вече забавление и време за цялото семейство, в което всеки може да научи нещо ново.

 

Освен класическата игра и голямата награда от 100 000 лв., в регламента ще има и нови елементи, които ще дадат допълнителна стойност и различно, съвременно лице на световноизвестната телевизионна игра.

 

Освен в ефира на bTV, предаването ще бъде достъпно и на онлайн платформите на bTV Media Group, съобщават от медийната група.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати