Меню

Избрани новини

Клюкарник

Чудотворна икона помогна на Гери Малкоданска да запази второто си бебе! (снимки)

Първата й бременност беше особено проблемна и завърши преждевременно

 

Момичето на времето по NOVA Гери Малкоданска (32) призна, че е заченала и износила второто си дете след молитви пред чудотворната икона на Богородица – „Златна ябълка“ от асеновградския кв. „Горни Воден“.

Бившата манекенка излезе в майчинство още в началото на лятото, без да дава обяснения, но скоро стана ясно, че ще е в очакване на второ бебе.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от www.woman-onthe-top.net (@womanonthetopnet)

 

 

То е трето за съпруга ѝ Алекс Ковачев. Интериорният дизайнер има дъщеря от предишен брак. Джули е в тийнейджърска възраст, но за нея той говори рядко и не е публично известна.


За разлика от момчето му от Малкоданска, което още като бебе стана звезда в реклама на пелени. Този път молбите на Гери за второ дете се сбъднаха и тя успя да износи плода при по-лека от първата бременност, когато синът й Лео се появи в началото на седмия месец след двумесечна битка за живота му.


„Идва една беда и ако не се изправиш достатъчно бързо, идва и втора, и трета и изпадаш в цикъл от лоши неща. Така стана и при мен. Загубих кучето си, а на другата сутрин имах час за преглед, на който да проследя как се развива детето.

На този преглед ми казаха, че има голяма вероятност да родя в петия месец. Оттам насетне започнахме лечение това да не се случи. Имаше глътка свеж въздух и после – пак.

Озовах се в болница, която не напуснах много дълго време, за да стигнем до самото раждане”, разказа преди време чаровната синоптичка.

 

Освен това след преждевременното раждане, тя е разделена за още два месеца с Лео, който е оставен в критично състояние в кувьоз.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Gery Malkodanska (@gery.malkodanska)

 


Поради тази причина опасенията ѝ за Белла били основателни. Близки до дългокраката къдрокоска издават, че тя предпочитала да си почива и да пази леглото по време на своята бременност. Такъв бил и съвета на лекарите. През последните месеци Малкоданска не беше много активна и в социалните мрежи - публикуваше само стари снимки и скри корема си от суеверие.Червенокоската и малката й дъщеря са вече в луксозния си дом и се радват на първите си дни заедно. Родената в Плевен синоптичка не мисли да се връща на екран преди новодошлата принцеса на семейството не навърши поне годинка.

 

Тогава ще я остави на грижите на майка си, която живее в съседство в същата кооперация.

 


Гери е намерила време да почерпи колегите си от панела в „На Кафе“, където до последно се изявяваше. Писателят Георги Блажев от предаването на Гала се похвали, че щастливата майка им е занесла питка, която бързо била изядена. „Излязла право от Лувъра на въглехидратите, това е питката, с която Гери ни почерпи за раждането на своята Белла”, сподели в социалните мрежи Блажев.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза