Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ася показа третото бебе и таткото! (снимки)

Все още е загадка братче или сестриче си имат близнаците й

 

В края на третата седмица от раждането на третото си дете Ася Капчикова потвърди, новината на LifeOnline.bg, че е родила още миналия месец и дори пусна два кадъра с бебето.

 

Красавицата, която нашумя покрай ефектната си изява във „Фермата“ след победата си в конкурса „Плеймейт на годината“, продължава да крие пола на бебето и отказва да отговаря на въпроси за името му.В разговор с последователи тя разкри, че е родила със секцио, което минало много по-гладко от преди година и половина, когато на бял свят се появиха близнаците й Ивиан и Ианик.

 

Ася Капчикова отговори на въпроси на последователите си относно своята втора бременност, раждането и отглеждането на три деца

 

Третото дете на миньончето също било планирано, а Капчикова вече може да се похвали, че е свалила 10 килограма след раждането.В грижите за трите деца помага гледачка, но Ася твърди, че близнаците й спазват железен режим, който й дава възможност и за лично време.За разлика от предишните си връзки, в тази тя пази в тайна партньора си и баща на бебоците, но показа букетите, с които той й се отблагодарил за появата на бебе №3.

 

 

Капчикова избра този ден за да покаже малко от третото си дете и за първи път повдигна завесата за това как изглежда бащата - той е строен брюнет, който напълно й подхожда.

В импровизираното фен интервю Ася получи много поздравления и комплименти, както и адмирации за смелостта да роди трето дете толкова скоро след близнаците.

 

Тя даде и някои практични съвети на бъдещите родилки като сподели, че е кърмила 6 месеца първите бебета, и че двамата с партньора й искат да имат поне шест, а ние се чудим дали това не е шега или да очакваме още такива изненади от тях.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати