Меню

Избрани новини

Клюкарник

Банова заряза прогнозата за времето, но заяви: „Връщам се в телевизията!“

Г-жа Плевнелиева разкри ще се ваксинира ли?!

 

Окончателно ли е напуснала NOVA Деси Банова (41), този въпрос вълнува феновете на блондинката от прогнозата.


Не е ясно дали бившата синоптичка се е отказала от своята телевизионна кариера, но се говори, че е предпочела да развива собствен бизнес с активното съдействие на мъжа си Росен Плевнелиев.

 

Чаровната блондинка слезе от телевизионния екран, малко преди да роди сина си от бившия президент. Това стана в първия ден на октомври 2018 г. Платеният отпуск по майчинство на момичето от времето по NOVA изтече на 1 октомври миналата година, а в края на ноември свършиха и двата месеца платен отпуск, които й се полагаха за тези две години майчинство.

 

Банова обаче все още не се е появила обратно на екрана. В същото време още преди три години е регистриралата фирма за консултантска дейност. Според слуховете Деси е напуснала окончателно телевизията, само че по неизвестни причини все още не го е обявила. По-интересното обаче е, че и от NOVA не са го обявили.

 

Нещо повече - името на Плевнелиева фигурира в официалния списък с лицата на медията и то в качеството й на водеща на прогнозата за времето. Любопитно е, че в този списък не е включена новата синоптичка Лора Георгиева, въпреки че тя вече цял месец застава пред картата с градусите и циклоните.

 

Според някои източници, Лора е назначена на овакантеното място на напусналата Деси. Неслучайно тя се появи в ефир в началото на декември – точно когато изтече и последният ден от платения отпуск на госпожа Плевнелиева.

 

 

Банова обаче  не закъсня да внесе ясното за случващото се около нея:

 

Завръщам се през септември в телевизията! Не съм се отказала да съм работеща жена, макар че малкото ми дете още не е тръгнало на градина.“, твърди Плевнелиева, но не уточнява дали ще продължи да обявява прогнозата или ще се заеме с нещо по-сериозно като истинска журналистика

 

Младата майка, която днес (15.02) става на 41 години, очаква романтична изненада от съпруга си Росен Плевнелиев, а вчерашния празник на влюбените цялото семейство изкарва пред камината и в добро настроение.

 

Родителите с всички деца посрещнали празниците заедно. Поради сложността на времето, те не пътували и си останали у дома, защото и ресторантите още не са отворени.

 

Двамата със съпругът й Росен Плевнелиев не са изкрали коронавируса и са особено внимателни, спазвайки всички мерки. Деси признава, че не е антиваксър и със сигурност би се ваксинирала, но е притеснена от „Уелския“ вирус, чиято разновидност може би не се поддава на ваксината.  

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза