Меню

Избрани новини

Клюкарник

Година след раждането Никол Станкулова продължава да крие дъщеря си!

В търсене на спокойствие и предпазливост малката Теа е добре пазена от хорските очи

"1 година! Дори не бях подозирала колко е силна майчината обич, колкото и банално да звучи! Година, в която всичко друго някак мина на заден план! Благодарна съм за всяка една минута от тази година! Всички, които чакате точния момент за дете - не чакайте, просто не знаете какво пропускате”.

Така само със снимка на детската торта синоптичката на NOVA Никол Станкулова анонсира, че дъщеря й празнува първи рожден ден. Тя обаче не показа дори малка част от самоличността на Теа.

Момичето на времето пази в дълбока тайна всичко около детето си и го крие от широката аудитория. Досега тя е разкрила единствено името на момиченцето и то чак месец след раждането, а всички останали подробности са абсолютна тайна.

Според нея щастието обича тишината, затова крие детето си от хорските погледи. Връзката си с милионерския наследник Теодор Минев също избягва да демонстрира, за да не предизвиква завист и уроки. На ръката си дори е вързала червен конец, който да я пази от „лоши очи”, писа ХотНюс.бг.

Някои обаче предполагат, че именно богатството на бащата на Теа е причина детето да бъде добре „охранявано“ заради страх от отвличане и изнудване за откуп.

За разлика от Никол, колежката й Гери Малкоданска превърна детето си в рекламно лице на бебешки пелени срещу огромен хонорар.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати