Меню

Избрани новини

Клюкарник

Известна синоптичка пострада в новогодишната нощ! (видео)

Ева Кикерезова едва на губи зрението си

 

Момичето на времето по обществената телевизия Ева Кикерезова по чудо не загуби зрението си навръх новата 2022 г., след като заблудена сачма от пистолет я уцелва между очите.

 

Имах рана няколко дни, но се чувствам късметлийка, защото ме нараниха сериозно.  "Можех да ослепея!", така коментира синоптичката на БНТ инцидента, при който пострада.


За нейно щастие сачмата я удря на по-малко от сантиметър от окото, в горната част на носа. Тя изпитала силна болка и главоболие, но както казва тя „Добре, че е малкият дявол“.

 

Ако оловото бе срещнало хубавицата няколко милиметра по-нагоре, можеше да е фатално за окото й. Ева така и не разбрала откъде идва стрелбата. Тя е навън малко след полунощ, за да наблюдава новогодишната заря в компания на много хора.

 


Кекерезова не смята, че някой я е целил умишлено, и предполага, че инцидента, който ѝ оставя рана, е плод на рикошет. След като е улучена изневиделица, Ева, която се изявява тази седмица в „Черешката на тортата“, веднага се прибира за да се увери, че инцидента няма по-сериозни последици.

 

Чувството, че започва годината с инцидент е ужасно, но в последствие осъзнава, че всъщност, годината й започва с късмет. На новогодишния купон тя отишла с половинката си.

 

За инцидента разказа самата тя в социалната мрежа под публикация на нейната колежка от БНТ – репортерката Карина Каранйотова.  Оказа се, че Карина, която е доведена дъщеря на Аня Пенчева от брака й с Ивайло Каранйотов, също е претърпяла инцидент на Нова година.

 

Нейн приятел без да иска й прогорил косата с бенгалски огън.

 

По ирония на съдбата и Карина Каранйотова, и Ева Кикерезова се бяха обявили срещу зарята и бомбичките за новогодишните празници, които създават неописуем стрес у домашните любимци и бездомните кучета и котки.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (1)

мив тя е толкова синоптичка, колкото каруца мерцедес.
14.01.2022 14:42 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза