Меню

Избрани новини

Клюкарник

Известна синоптичка пострада в новогодишната нощ! (видео)

Ева Кикерезова едва на губи зрението си

 

Момичето на времето по обществената телевизия Ева Кикерезова по чудо не загуби зрението си навръх новата 2022 г., след като заблудена сачма от пистолет я уцелва между очите.

 

Имах рана няколко дни, но се чувствам късметлийка, защото ме нараниха сериозно.  "Можех да ослепея!", така коментира синоптичката на БНТ инцидента, при който пострада.


За нейно щастие сачмата я удря на по-малко от сантиметър от окото, в горната част на носа. Тя изпитала силна болка и главоболие, но както казва тя „Добре, че е малкият дявол“.

 

Ако оловото бе срещнало хубавицата няколко милиметра по-нагоре, можеше да е фатално за окото й. Ева така и не разбрала откъде идва стрелбата. Тя е навън малко след полунощ, за да наблюдава новогодишната заря в компания на много хора.

 


Кекерезова не смята, че някой я е целил умишлено, и предполага, че инцидента, който ѝ оставя рана, е плод на рикошет. След като е улучена изневиделица, Ева, която се изявява тази седмица в „Черешката на тортата“, веднага се прибира за да се увери, че инцидента няма по-сериозни последици.

 

Чувството, че започва годината с инцидент е ужасно, но в последствие осъзнава, че всъщност, годината й започва с късмет. На новогодишния купон тя отишла с половинката си.

 

За инцидента разказа самата тя в социалната мрежа под публикация на нейната колежка от БНТ – репортерката Карина Каранйотова.  Оказа се, че Карина, която е доведена дъщеря на Аня Пенчева от брака й с Ивайло Каранйотов, също е претърпяла инцидент на Нова година.

 

Нейн приятел без да иска й прогорил косата с бенгалски огън.

 

По ирония на съдбата и Карина Каранйотова, и Ева Кикерезова се бяха обявили срещу зарята и бомбичките за новогодишните празници, които създават неописуем стрес у домашните любимци и бездомните кучета и котки.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (2)

мив тя е толкова синоптичка, колкото каруца мерцедес.
14.01.2022 14:42 / Отговор
Gabija КАК НАМЕРИХ ПОСЛЕДНОСТТА В РЪЦЕТЕ НА д-р Иге Аджайи....
Казвам се Габия Габриелиус и съм от Ню Йорк. Винаги съм обещавал да ви препоръчвам на хората там, които също може да се нуждаят от вашата помощ, защото намирането на имейла ви беше най-доброто нещо, което някога ми се е случвало, д-р Иге Аджайи, вие сте най-внимателният и състрадателен човек, когото имам известен. Бях толкова потиснат, след като бях без любов почти пет години. Поисках любовно заклинание за събиране и удивително то подейства. Живея щастливо с най-прекрасния жив мъж и това е, за което се молих. Благодаря ви, д-р Ige Ajayi, нямаше да е достатъчно, като се има предвид какво сте направили за мен, затова реших да споделя това свидетелство за вашата ръчна работа на целия свят, за да научи за добрата ви работа за мен. Можете да се свържете с този мъж за всякакви проблеми във връзката и той също ще ви помогне. Свържете се с имейл [email protected]. Телефон/Whatsapp +234(81)-3003-5939
18.07.2022 17:59 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати