Меню

Избрани новини

Пикантерии

Бившата приятелка на звездата от "Трансформърс" Шая Лабъф иска 10 млн. от него заради насилие

Певицата FKA Twigs, иска парите като компенсация за щети

 

Бившата партньорка на холивудския актьор, певицата FKA Twigs, иска 10 милиона долара от Шая Лабъф като компенсация за щети, причинени от психическо и физическо насилие. Тя моли и да й бъде позволено да провери мобилния му телефон в съда, пише In Touch.

В исковата си молба изпълнителката обвинява артиста, че съзнателно я е заразил с полово предавана болест, нанесъл й е телесна повреда и я е обиждал по време на връзката им. В момента бившите любовници спорят за определени документи, представени в съда.

Певицата също така твърди, че издаването на албума й е било забавено „поради душевни болки“ и в резултат на това тя е загубила повече от 1 милион долара, като не е завършила албума си преди турнето. Освен това FKA казва, че е загубила договори заради Шая, което е допринесло за загубата на професионални възможности.

Адвокатът на Шая Лабъф отбеляза, че противно на обвиненията, тя изглежда е разширила профила си по време на връзката си с актьора "и кариерата й изглежда процъфтява".

Съдията все още не е взел решение. Още през 2020 г. FKA съди Шая Лабъф за нападение и побой. Тя го обвини в малтретиране по време на връзката им, продължила от 2018 до 2019 г. Певицата каза, че актьорът я е манипулирал емоционално и я е принудил да се оттегли от приятелите и семейството си. Според певицата артистът я е принудил да следва списък с неговите правила.

 

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза